• Новинка
WIn SPORTS Wooden Pickleball Paddles Set 2 Beginner Racket,Pickle Топка Paddles with 2 Paddles,4 Balls and 1 Carry Bag,Durable and Classic (Изберете една черна и една дървена версия)
zoom_in

WIn SPORTS Wooden Pickleball Paddles Set 2 Beginner Racket,Pickle Топка Paddles with 2 Paddles,4 Balls and 1 Carry Bag,Durable

BGN 13.28

Продукти
check Налично за поръчка

★PICKLEBALL PADDLE SET : Включва 2 масивни дървени ракети,4 вътрешни топка за пиклебола,1 чанта за удобно пренасяне и съхранение.Опитайте първоначалното усещане за игра, играна с ракети за пиклбола.Размери : 15-3/5"X7.5",обиколката на улавяне : за 4-1/4",тегло : 260-290 гр (9-10 грама).Тази ракета raquetballs - забавен подарък за вашите деца и на семейството. ★ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ГРЕБЛА : Здрава 7-слойная дървена конструкция и издръжливост.Дръжка включва удобен мек прихващане с каишка на китката.Ние дори са преминали допълнителни усилия, с нашите опаковка; вашата поръчка ще пристигне в висококачествена кутия, която също е много подходящ за съхранение на комплекта. ★ДОБРЕ ЗА НАЧИНАЕЩИ И най-популярен В УЧИЛИЩАТА : отлична стойност, лека и здрава, на дърво, по-висок отскок и по-бавен полет топки за лесна игра.Гребла в продължение на десетилетия са използвани обществени центрове, спортни клубове, центрове за отдих и много други. ★ОТЛИЧНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ : Идва защитен с каишка на китката и обернутыми перфорирани подложки за комфорт и производителност. ★Перфектен ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ : всичко, което трябва да започне да практикува най-бързо разрастващия се спорт в Америка.Комплект идва с всичко необходимо,за да играят в истинско игра с този набор от pickle топка.Средно тегло : 10 грама.Диапазон тегло : 9 – 10,6 унция.Обиколката на улавяне : 4 1/4 инча (средно).Дължина на дръжката : 5.5 инча.Стил на заснемане : перфорирана възглавница.Дължина гребла : 15,5 инча.Ширина на гребло : 7 инча. Материал ядро : дърво.Пиклбол : Забавна смес от тениса и пинг-понг, пиклбол бързо набира популярност сред играчите от всички възрасти и способности.Корт за пиклбола подобен на тенис,но неговият по-малък размер ви позволява начинаещи и ентусиасти да се насладите на играта спокойно или соревновательно.Сега всеки може да се присъедини към веселбата и да се бият лице в лице 1-на-1 или 2-в-2 със собствен набор от Pickleball днес!Описание на продукта.Пиклбол : Забавна смес от тениса и пинг-понг, пиклбол бързо набира популярност сред играчите от всички възрасти и способности.Корт за пиклбола подобен на тенис,но неговият по-малък размер ви позволява начинаещи и ентусиасти да се насладите на играта спокойно или соревновательно.Сега всеки може да се присъедини към веселбата и да се бият лице в лице 1-на-1 или 2-в-2 със собствен набор от Pickleball днес!.Как се играе : . 1. Подаването трябва да бъде сервиране отдолу минава по диагонал през площадки и над окото.Само подающая страна набира точки. 2. Както и в тениса, топката за пиклбола трябва да бъде позволено да скача един път, след подаване и веднъж след връщане. 3. Играта завършва, че първият отбор е набрал 11 точки и води с поне 2 точки.

Те също купуват с този продукт..