• Новинка
Pet Toys Cat Toy Cat Leaky Топка Cat Puzzle Toy Interactive Cat Feather Toy with Tumbler Toy Home Outdoor (Цвят : синьо)
zoom_in

Pet Toys Cat Toy Cat Leaky Топка Cat Puzzle Toy Interactive Cat Feather Toy with Tumbler Toy Home Outdoor (Цвят : синьо)

BGN 44.87

Продукти
check Налично за поръчка

Светли и ярки цветове, разнообразие от форми, независимо от това, че е домашен любимец, е много подходяща играчка. 1. ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ : Многофункционална играчка за домашни любимци, екологично чиста, здрава и износостойкая, тя много подходящи за домашни любимци. 2. ПРИВЛИЧАНЕ на ВНИМАНИЕТО на : достига своите домашни любимци за забавление, позволявайте им да играят и намалете им навик да хапят хора, мебели или дрехи.Вашият домашен любимец е вече не хапе дивана и другите мебели. 3. НАМАЛЯВАНЕ на ТРЕВОЖНОСТТА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ : ярки цветове улесняват работата на вашия домашен любимец да я забележат и да привлече към себе си.Тази играчка може да се намали тяхното безпокойство, скука и деструктивното поведение. 4. ИНТЕРАКТИВНА ИГРА : Обвързване на кошачью играчка с вашата сладка, подигравателен вашите котки и играят заедно, вашите домашни любимци и ще се насладят на времето ескорт.В магазина има много видове играчки за домашни животни, включително котки, кучета и т.н. Можете да си ги купите.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Product Name : Cat Toys ball Product материал : pc+Goose feather Product цвят : синьо-розово Приложими за домашни любимци : всички кучета apply1 Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2 Не се включва в себе си елементи, различни от тези, които са показани на снимките на продукта.3 Моля, обърнете внимание, че поради различни монитора може да се появи малка хроматическая отклонение, моля, разберете.4. Посочените данни са само за справка, размер на ръчно измерване, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще решим проблема възможно най-скоро.6. Добре дошли на споделяне и обратна връзка, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.7. Благодаря ви, че посетихте моя магазин, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ.

Те също купуват с този продукт..