• Новинка
FULLJA 20x50 Мощен Бинокъл за възрастни, Компактен Бинокъл с Ясна Визия при ниска Осветеност Водоустойчив Бинокъл за Наблюдение на птици, лов, Концерти, Пътешествия, раз?
zoom_in

FULLJA 20x50 Мощен Бинокъл за възрастни, Компактен Бинокъл с Ясна Визия при ниска Осветеност Водоустойчив Бинокъл за Наблюдение

BGN 39.99

Продукти
check Налично за поръчка

ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други.,, 【Професионален мощен 20x50 HD бинокъл】❤Този бинокъл за възрастни разработена с 20-кратно увеличение и обектив 50 мм, предлага по-широко поле на зрение, което ви позволява да гледате напред, по-ясно и по-ярко.Можете да гледате очите ширина 449 фута от разстояние 1000 метра. 【Ново поколение BAK4 prism system 】????Призма Bak-4 позволява на компактния си биноклю осигури светъл, ясен и остър като бръснач преглед.Гладка и голяма дръжка централна фокусиране ви позволява лесно да регулирате така, че тя да се съпътства от различни разстоянието на видимост. 【Портативен и здрав】????В биноклях за лов използват гумена броня без мирис, противоскользящую, удобна дръжка, дневна водоустойчив.А бинокъл за наблюдение на птици имат нощно зрение при слаба светлина, но не и за съвсем тъмната нощ.Много подходящ за отдих, като например туризъм, къмпинг, пътуване, наблюдение на птици и спортни събития. 【Идеални подаръци】????Широкоъгълен бинокъл използва екологично чисти материали, идва с шейным колан,почистването кърпа и чанта за носене, маркови скоростна опаковки.HD-бинокъл е идеален като подарък за вашия приятел, семейство и други хора. 【Качество на обслужване】????FULLJA Лесно Focus бинокъл, изработен от висококачествени материали, може да си купи с увереност.Ако не сте доволни от продукт, имате някакви въпроси или нужда от помощ, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Те също купуват с този продукт..