• Новинка
Болт подгузника, Щифтове подгузника декоративни цветни за одеяла игла за пране, за да направя бижута(шипове цвят на главата на животното 6)
zoom_in

Болт подгузника, Щифтове подгузника декоративни цветни за одеяла игла за пране, за да направя бижута(шипове цвят на главата

BGN 35.12

Продукти
check Налично за поръчка

Сигурен и удобен дизайн, използване за деца или възрастни филтър традиционните памперси, прекрасен и практичен аксесоар.подходящ за използване като игла за пране на дрехи, бижута, одеала, плетене на иглата тъкан, занаяти и така нататък.Заредете щифтове за пелени са изработени от неръждаема стомана, която е устойчива на извивката, счупят или корозия.Пластмасови предпазители го правят, не е лесно открываемым бебета, сигурен и надежден, с дълъг експлоатационен живот.Изработен е от качествени материали от неръждаема стомана, ефективно се противопоставя на окисляване, предпазва от ръжда и има дълъг срок на служба.Функция : 1. Сигурен и удобен дизайн, използване за едно дете или възрастен тъкан традиционните памперси, прекрасен и практичен аксесоар.2. Подходящ за използване като игла пране, да правите бижута, одеяла, плетени тъкани, handcrafts и така нататък.3. Супер силни шипове подгузника са изработени от неръждаема стомана, устойчиви на огъване, счупване или ръждясва.4. Пластмасови ключалки за сигурност го правят не е лесно да бъде открит бебета, безопасни и надеждни, с дълъг живот.5. Изработен е от качествени материали от неръждаема стомана, ефективно се противопоставя на окисляване, предпазва от ръжда и има дълъг срок на служба.Спецификация : Тип елемент : Пелени Pins Material : Неръждаема стомана, пластмаса Използването на : Домашно използване на Приложение : Повечето хора Списъка с пакети : 6 x Pinsor12 x Игли.

Item Type:
Diaper Pins
Material:
Stainless Steel, Plastic
Usage:
Home use
Application:
Most people 
Package List:
6 x Pinsor :
12 x Pins :

Те също купуват с този продукт..