• Новинка
YOT Комплект гири от две Неопреновых Покрити с Удължени Нескользящая дръжка Шестоъгълник Ръчно Тегло на един Комплект с Подходящ за Жени, Мъже Домашен Фитнес Упражн
zoom_in

YOT Комплект гири от две Неопреновых Покрити с Удължени Нескользящая дръжка Шестоъгълник Ръчно Тегло на един Комплект

BGN 25.60

Продукти
check Налично за поръчка

● Многофункционална дъмбели : Висококачествени твърди гласове нескользящие неопренови гири са идеални за употреба в домашни условия, при пътуване, на открито, на закрито или в салона, напълно подходящи за аеробика, йога, коремни преси, нападки и силови разходки, групови упражнения, културизъм, укрепване на мускулите, облекчаване на стреса, физиотерапия и други общи упражнения. ● Неопреновое покритие за по-добро сцепление : Трайно неопреновое покритие осигурява лесен захват и нескользящую текстура, така че не е нужно да се притеснявате за това, че гири соскользнут с вашите потни ръце. ● Шестостенния дизайн : Благодарение на противоскользящему шестигранному дизайн на вашите свободни тежести не падам и лесно подредени, така че те заемат минимално пространство; идеален за употреба в домашни условия, при пътуване, на открито, на закрито или в салона, можете да вземете тези аксесоари за фитнес зала навсякъде. ● Трайни, стабилни както за начинаещи, така и за напреднали потребители на тези комплекти гири са на разположение в диапазон на теглото от 17,6 паунда до 132 паунда. ● Предлага се в различни цветове : Цветен неопреновая гира с плъзгане глава добавя енергия и стил на вашата тренировка, когато имате широк спектър от цветни гири, готови за използване.С няколко избора за размера можете лесно да увеличите интензивността на тренировката, само с промяна на теглото с дъмбели. ★ Защо сте избрали точно нас?- Изработен е от висококачествена солидна чугунного материал и е покрит с неплъзгащи неопреновой тапицерия-Неопреновое покритие за по-добро сцепление - Шестостенни дизайн заема много малко място и може да бъде поставен навсякъде, без да се притеснявате за търкаляне - Разнообразие от цветове и обширни възможности размер е подходящ за всички★ Спецификация : - Име : гира - Материал : масивна чугун + неопреновая покритие - Цвят : син - Тегло : 4 кг/8.8 lb, 5 кг/11lb, 6 кг/13.2 lb, 7 кг/15.4 lb, 8 кг/17.6 lb, 9 кг/19.8 lb, 10 кг/22lb-Съдържание на пакета : 2* гири, поддръжка на китката★ Отлично обслужване : - Ние предлагаме 100% връщане на парите или замяна, ако продуктът има някакви проблеми с качеството, не може да се купи с увереност.- Ние предлагаме 24 часа онлайн поддръжка на клиенти, моля, не се колебайте да ни информират, ако имате някакви въпроси.Благодаря за добрата комуникация!- Ние обещаваме да ви изпрати стоката в рамките на 48 часа, а срокът за доставка е от 7-15 работни дни.

- Name:
dumbbbell
- Material:
solid cast iron + neoprene finish
- Color:
blue
- Weight:
4kg/8.8lb, 5kg/11lb, 6kg/13.2lb, 7kg/15.4lb, 8kg/17.6lb, 9kg/19.8lb, 10kg/22lb
- Package Content:
2* dumbbells, wrist support
★ Excellent Service:
- We offer 100% Money Back or Exchange if the product has any quality issues, you can buy with confidence. :
- We offer 24 hours online customer service, please feel free to message us if you have any questions. Thanks for good communication! :
- We promises to ship within 48 hours, and the delivery time is 7-15 working days. :

Те също купуват с този продукт..