• Новинка
CtilFelix Куче Риза Каре Куче Облекло за Малки Кучета, Котки Кученцето е Момче Момиче Мек домашен Любимец Дишаща Тениска Котка Риза Облекло Чай Очарователен Halloween Ден н?
zoom_in

CtilFelix Куче Риза Каре Куче Облекло за Малки Кучета, Котки Кученцето е Момче Момиче Мек домашен Любимец Дишаща Тениска

BGN 15.19

Продукти
check Налично за поръчка

【Размер : 4 XL в гърдите : 31"/ 79 см; Въртене : 23,6"/ 60 см; Врат : 19,7"/ 50 см, подходящ за теглото на 35-55 паунда】Обикновено избора на размер, чрез измерване на гърдите, гърба и врата, а на тегло или порода просто. 【Натурална смес от памучна тъкан Материал】Приятелски към кожата, дишащ и мек на допир, разумна дебелина за сезона защитен носене, класически и нежен, модерен и всекидневни.Различни цветове и размери на избор за вашия домашен любимец да се носят. 【Е лесно за носене и почистване】 Машинно пране, изискан яка на ризата, с лек включването и выключением черни бутони, не е нужно да се притеснявате за това, че ризата ще се падне от раменете.Класически карирани мрежест модел риза прави вашия домашен любимец по-модерни, атрактивни и очарователен. 【Идеален за ежедневна употреба, партита и официални поводи】Той е подходящ за ежедневно носене пижама.Това не само е добър избор за подарък за деня на благодарността и Коледа, но и топли грижи за вашите домашни любимци. 【Service Help】Ако имате някакви проблеми с увреждане на качеството или грешен размер, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да решите този проблем за вас възможно най-скоро.Удовлетвореност на всеки клиент - това е нашата мотивация за разработката на по-добри пет доставки, добре дошли на допълнителни предложения.Предимства на дрехи : *В студено време дрехите може да се защити от студа, особено защита на кучета и котки с къса коса, слаба физика и малко тяло.Домашни животни не винаги има нужда от вана, са твърде честото къпане може да причини проблеми с кожата.По този начин, като се избягва навън е мръсно, обличам им позволява да останат по-чисти и по-дълго.Облекло и осигурява защита на повърхността на кожата.!Топли съвети! : *1. Как да се измери кучето си?С помощта на рулетка, обикновено избират размера на измерване на ГЪРДИТЕ, ГЪРБА и ВРАТА, а не само тегло или порода.Обърнете приоритет на измерване на ГЪРДИТЕ, не е твърде тясна, и оставете пространство за 2-3 пръста за най-добра засаждане и комфорт.Моля, моля, разгледайте внимателно таблицата с размерите, преди да купите.*2. Вашият домашен любимец обикновено е облечен с размер S, това не означава, че всичко е размер S подходящ за него/нея.не купувайте конкретен размер се дължи на различни дизайни на друга риза.Обърнете се към таблицата с размери около врата, гърдите, гърба потвърдете размер, преди да решите да купите.*3. Ако някое от измерванията се намира между два размера, изберете по-голям размер.Ако вашите измервания се намират в горната част на диапазона,определен за определен размер, може да се наложи да изберете по-голям размер.Важен размерът и теглото Внимание : Данните за теглото, дадени за справка, моля измерете дължината на шията, гърдите и гърба на вашия домашен любимец, за да изберете подходящия размер.

Те също купуват с този продукт..