• Новинка
4K, HDMI Адаптер Кабел Конвертор 6 ФУТА за iPhone, ipad към HDTV, Проектор, Монитор Съвместим с iPhone 11/11pro/XS/XR/Max/X/8/7/6 Плюс iPad Pro Air Mini iPod (черен)
zoom_in

4K, HDMI Адаптер Кабел Конвертор 6 ФУТА за iPhone, ipad към HDTV, Проектор, Монитор Съвместим с iPhone 11/11pro/XS/XR/Max/X/8/7/6

BGN 16.79

Продукти
check Налично за поръчка

★【Насладете се и споделяйте】С помощта на този кабел към HDMI адаптер можете по-лесно да се наслаждавате на любимите си филми и игри с вашето устройство IOS на голям екран, като например телевизор / проектор / монитор.Свържете устройство, което с интерфейс HDMI, можете да споделяте видео/аудио/снимки със семейството и приятелите си на по-големи екрани. ★【Силна съвместимост】Съвместим с всички устройства с IOS 8.0 или по-късна версия, както и съвместимост с i Phone 11/XS Max/XS/XR/X/8/8 Plus/7/7 Plus/6 S/6 S Plus/6/6 Plus, i Pad mini 2/mini 3/mini 4/2 Air/Air 3/Air 4, i Pad pro, i Pod Touch 5th/6th Gen. ★【Резолюция 4 K HD】 Кабел-адаптер за HDMI с резолюция от 4 K HD поддържа стрийминг на видео, снимки, игри, слайд-шоу на Facebook, You Tube, Reddit, Twitter, Instagram, Pinterest, Snapchat, IDMB, Microsoft Office и т.н., На големи и ясни екрани.Моля, имайте предвид, че тя не поддържа никакви ПЛАТЕНИ приложения, като Netflix, Prime videos,Hulu, Comcast tv, HBO go, Honda motor, Xfinity, Vudu, DIRECTV и т.н. ★【Лекота на работа】 1. Свържете USB конектора към източник на захранване 5 V 2 A. 2. Включете HDMI порт на телевизор или проектор, както и пристанището на IOS-до устройството. 3. Изчакайте около 15 секунди и натиснете бутона "Доверие" на вашите устройства, адаптер ще се стартира автоматично. ★【Висока производителност】 HDMI Кабел и с помощта на усъвършенстван висок клас чип.Направете си видеостраницу по-стабилна и лесна за разбиране.Кабелна част от продукти е направена от нейлонового материал.Срок на експлоатация на продукта и ще бъде удължен.

Те също купуват с този продукт..