• Новинка
Баскетболна мрежа HXR Дебела и дълга Външна Покрита Баскетболно рамка Чиста Здрава Детска количка Баскетболна мрежа (цвят : B)
zoom_in

Баскетболна мрежа HXR Дебела и дълга Външна Покрита Баскетболно рамка Чиста Здрава Детска количка Баскетболна мрежа (цвят

BGN 20.66

Продукти
check Налично за поръчка

▶Защита от дъжд, слънцезащитен крем и устойчивост на стареене. ▶Стандартен размер, дебел материал е по-издръжлив. ▶Добра здравина, дълготрайност и издръжливост, дълъг живот баскетболна мрежа. ▶Защита от дъжд и слънцезащитен крем, гъвкав и издръжлив, не е лесно остарява и се разпада. ▶Срокът за доставка е 15-25 дни, ако все още не можете да получите поръчката си в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас. ● name Basketball net● Приспадане на : A12 / B13● Дизайн : дизайн на грабеж● Опаковка : * 1● Съвет : _BOS_ Не включва декоративни елементи, показани на снимката на продукта.➤ Благодарение на ръчно измерване, може да има някои грешки, моля, оставете 3-5 см разлика, благодаря. _BOS_ Тъй като прожектор и различни хора, по различен начин разбират цвят, може да бъде с определен цвят, но в разумни граници, моля, избирайте внимателно.➤ Ако имате нужда от други стилове, моля, свържете се с мен, в магазина ни има разнообразие от стилове и цветове, можете да отидете в магазина ми за гледане.➤ Ние вярваме, че можем да отговарят на вашите нужди с помощта на висококачествени продукти, ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, за да реши този проблем. _BOS_ Приветстваме вашето участие и коментари, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.

Те също купуват с този продукт..