• Новинка
Стенен Лира За Баня Европейската Закачалка За Кърпи Антични Закачалка За Кърпи Син и Бял Порцелан Медна Пръчка За Кърпи, Държач За Кърпи, Аксесоари За Баня, Аксесоа?
zoom_in

Стенен Лира За Баня Европейската Закачалка За Кърпи Антични Закачалка За Кърпи Син и Бял Порцелан Медна Пръчка За Кърпи,

BGN 179.38

Продукти
check Налично за поръчка

♥Най-висококачествени материали : ново с високо качество, осигурявайки дълготрайност и надеждност, водоустойчив, влагоустойчив, отговарят на високи, устойчиви на корозия, не е лесно ръждясва. ♥ Блестящи характеристики : спестете място и дръжте чисти чаршафи.Лесно се почиства и поддържа, просто избършете го с мека и влажна кърпа. ♥ Обхват : Подходящ за спални, бани, бани, хотели, гардероби, кухни и т.н. ♥ Модерен дизайн : Продуктът е с гарантиран състав и описание.Модерен дизайн и изключително практични естетика ще придадат на банята и безупречен външен вид. ♥ Лесна инсталация : Всички аксесоари са универсални, включително инструкции и хардуерни пакети.Ако имате нужда от някаква помощ, моля, свържете се с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. ♥Защо да изберете нашите продуктыэто класическа и вневременная модерна стойка за кърпи, която е здрава и е водоустойчив.Благодарение на простия цветовому комбиниране той е идеален за използване в бани, бани и мивка.Независимо от това, дали сте мини-кухня или кухненски бокс, баня, това компактно сградата е перфектният избор.♥♥Информация Многофункционална закачалка за кърпи за ефективно събиране на предмети.Продуктът е безопасен и екологично чист, не избледняват и не е без драскотина.Пробиване или самоклеящийся, лесен за инсталиране лепило 3 M или винтове, здрав, компактен, удобен и бърз. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нашия персонала, ние ще ви предоставим професионално и качествено обслужване.

Те също купуват с този продукт..