• Новинка
За мужчин's 2 Бр. Фрак Официално Magic Show Костюм Черна Рокля, Костюм Класически Реколта Елегантна Вечеря Смокинг Костюми (бял,средно)
zoom_in

За мужчин's 2 Бр. Фрак Официално Magic Show Костюм Черна Рокля, Костюм Класически Реколта Елегантна Вечеря Смокинг Костюми

BGN 18.48

Продукти
check Налично за поръчка

❑ДИЗАЙН на КОСТЮМИ❑ Този смокинг-костюм с пълна дизайн рамо и тънка кроем с 3 D драпировкой.Slim fit е подходящ малко по-плътен, отколкото един обикновен костюм.Когато можете да сложите в него, вие ще станете красив, елегантен и красив. ❑НАЙ-ДОБРИЯТ МАТЕРИАЛ ✔️2. Уверете се, че преди да седне, се расстегнули яке; ✔️3. Изберете закачалки, които са направени така, за да си костюми изглеждат красиво; ✔️4. Сухо почистване на вашите мъжки костюми на повече от един или два пъти в годината; ✔️5. Моля, виси в шкафа, когато костюм, не върху корицата.Предполага се, че костюмът не трябва да се носи непрекъснато за повече от 3 дни, материята трябва да се отпуснете, за да възстанови еластичността и опъване. ⚠️ЗАБЕЛЕЖКА : ✔️1. Моля, обърнете внимание, че това е Slim fit стил, ако не сте тънък корпус, предлагам ви да поръчате един или два размера нагоре ✔️2. Поради различни цветове на дисплея на компютъра могат да се различават леко незначителни цветови разлики.Благодаря ви за разбирането. ✔️3. Моля, позволете 1-3 см грешка на измерване, тъй като всички измервания се измерват ръчно.Удовлетвореността на клиентите е наш основен приоритет.Не се колебайте да се свържете с нас, ако стоката не отговаря на вашите очаквания.

Те също купуват с този продукт..