• Новинка
Дълга Дръжка нокторезачки, Наклонени Ножове Дълга Дръжка, Ножици От Неръждаема Стомана Удобен захват за Домакинство за Ноктите Магазин
zoom_in

Дълга Дръжка нокторезачки, Наклонени Ножове Дълга Дръжка, Ножици От Неръждаема Стомана Удобен захват за Домакинство за

BGN 53.28

Продукти
check Налично за поръчка

Изработен от висококачествена материал от неръждаема стомана, издръжлив и устойчив на корозия, има дълъг срок на служба.С помощта на удлинительной дръжки можете да отрежете ноктите на краката си, без навеждане.С помощта на пилочки за нокти, той се използва за почистване на прах за нокти и подпиливания край на врастнали нокти.Предотвратите повреда на врастнали нокти на краката.Извит край ножица е подходяща за контура на ноктите на краката, което позволява лесно да изрежете форма на ноктите на краката.Ергономична дръжка го прави по-удобен за задържане и улеснява рязането на ноктите.Функция : 1. Изработен от висококачествена материал от неръждаема стомана, издръжлив и устойчив на корозия, има дълъг срок на служба.2. С помощта на удлинительной дръжки можете да се режат ноктите на краката си, без навеждане.3. Извит край ножица е подходяща за контура на ноктите на краката, което позволява лесно да изрежете форма на ноктите на краката.4. Ергономична дръжка го прави по-удобен за задържане и по-лесно да отрежете ноктите.5. С помощта на пилочки за нокти, той се използва за почистване на прах за нокти и подпиливания край на врастнали нокти.Предотвратите повреда на врастнали нокти на краката.Спецификация : Тип елемент : нокът на пръст на Scissor Kit Product Количество : 2Материал : неръждаема стомана Предимства : Дълги дръжки се изрязват ноктите, без навеждане, докато специалният дизайн на дръжката и наклонени ножове позволяват спретнато подрязани нокти под удобен контрол.Използване на продукта : география, маникюр, магазин и т.н. Списъка с пакети : 1 x Ножица за нокти 1 x растящи навътре нокти файл.

Item Type:
 Toenail Scissor Kit
Product Quantity:
2
Material:
Stainless Steel
Advantages:
Extended handles trim nails without bending over, while special handle design and sloping blades allow you to cut toenails neatly under comfortable control.
Product Use:
Household, nail shop, etc
Package List:
1 xToenail Scissor1 x Ingrown Toenail File :

Те също купуват с този продукт..