• Новинка
Многофункционални Ножици, Домакински Ножици От Неръждаема Стомана Износоустойчиви Ножица За птици Кухненски Ножици за Плодове, за Кухнята, за Печки(сив)
zoom_in

Многофункционални Ножици, Домакински Ножици От Неръждаема Стомана Износоустойчиви Ножица За птици Кухненски Ножици за

BGN 10.71

Продукти
check Налично за поръчка

Ножици са много трайни и могат да се използват за рязане на месо, риба, пиле, патица, всички видове домашни птици.Той също може да нарязани зеленчуци, плодове, спагети, пица и т.н., Което е много практично. шест функции, практични, нарязани меса и зеленчуци, отварят бутилки, отварят много от орех черупки, изстъргва риболов люспи, изстъргва кора и т.н., Дръжка с бутилка отварачка за бутилки дава възможност лесно да отваряте бирени бутилки, подходящ за кухня, пикник и барбекю.Той е изработен от хранително-вкусовата неръждаема стомана, която е трайна и износостойка.Функция : 1. Ножици са много трайни и могат да се използват за рязане на месо, риба, пиле, патица, всички видове домашни птици.2. Той е изработен от хранително-вкусовата неръждаема стомана, която е трайна и износостойка.3. Той също може да нарязани зеленчуци, плодове, спагети, пица и т.н., Което е много практично.4. Лесен за употреба, демонтируйте в една секунда, лесен за почистване и смогите да се почистват с вода.5. Дръжка с бутилка отварачка за бутилки дава възможност лесно да отваряте бирени бутилки, подходящ за кухня, пикник и барбекю.Спецификация : Тип елемент : Scissors Material : 420 Неръждаема стальвес : Approx. 165-177g/5.82-6.24 oz Product Размер : Approx. 23x8cm / 9.1x3.1in Дължина на острието : Approx. 7.5 cm/2.95 in Списък на пакетите : 1 x Scissors Note : 1. Моля, изчакайте 1-2 см грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Item Type:
Scissors
Material:
420 Stainless Steel
Weight:
Approx. 165-177g/5.82-6.24oz
Product Size:
Approx. 23x8cm / 9.1x3.1in 
Blade Length:
Approx. 7.5cm/2.95in
Package List:
1 x Scissors :
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Те също купуват с този продукт..