• Новинка
Куче колан за малки кучета,Супер Мека и удобна куче шлейка,Лесно регулируем шлейка за малки кучета,Мек текстилен материал, за пропускливост на въздуха и сигурно ка?
zoom_in

Куче колан за малки кучета,Супер Мека и удобна куче шлейка,Лесно регулируем шлейка за малки кучета,Мек текстилен материал,

BGN 3.67

Продукти
check Налично за поръчка

✅ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ РАЗМЕР, той лесно се побира и се отстранява и удобен за дълъг период от време; регулируеми колани помагат да се осигури плътна или свободна за кацане – просто перфектна,а найлонова каишка с дължина 59 см. ✅МЕК текстилен материал, помага на кучето или котката лесно да диша и позволява на топлината да излиза и хладен въздух дойдат вътре; мек материал, който помага да се гарантира мекота, която ще се влюби вашият домашен любимец. ✅РЕГУЛИРУЕМА КАЦАНЕ - отличен както за малко куче, като чихуахуа, пудели, териери, териер, френски булдог, такси и др; трайни скоби със странични куки държат на каишки на място, а трайни D-пръстени сигурно държат на каишка. ✅ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ - здрав, моющийся и лесно моющийся полиестер въздушен мрежест материал е лек и супер мека на допир, това спомага за кучешка система идеална за всички видове атмосферни условия и условия, без да причинява вреда на друг.

Те също купуват с този продукт..