• Новинка
XTryfun Fill Paint Pen Car Дяволът Repair Black Touch-Up Paint Специална боя Touch-up Pen Multi-цвят по Избор за различни автомобили (черен)
zoom_in

XTryfun Fill Paint Pen Car Дяволът Repair Black Touch-Up Paint Специална боя Touch-up Pen Multi-цвят по Избор за различни

BGN 10.39

Продукти
check Налично за поръчка

【Удобно управление】 : Два удара в една главичката, което го прави по-удобен и по-точно за обработка на надраскване. 【Съвпадение на цветовете】 : Боя е специално разработена с оригинален номер цвят, цвят на боята е точен, общо 13 на цветя, не е нужно да се притеснявате за това, че вашето превозно средство пострада. 【Премахване на драскотини】 : За малки ожулвания, но боята не пада, можете да използвате демаркационный восък за полиране в този случай; за други превозни средства или предмети, които са надраскани, боя други автомобили също могат да бъдат изтрити ; За области, които са били ремонтирани боя за ретуш Можете също да използвате този продукт за полиране , за да направи блясък по-горе. 【Здрав】 : След леко шлифоване на повърхността на боята повърхност боя ще е по-блестящи, а разликата в цвета между отремонтированной детайл и оригиналната боя на автомобила ще гармонизирована, и ремонтиран повърхността на боята ще бъде по-естествена. 【Забележка】Перлено-бяла прозрачна бяла, моля, имайте предвид, когато снимате.

Те също купуват с този продукт..