• Новинка
iplusmile 15шт Пластмасов оборудване запечатване Фолио, Поликарбонат Прозрачен Пластмасов Лист Прозрачен Лист от Плексиглас, Прозрачни Стъклени Листове Матирана Стък?
zoom_in

iplusmile 15шт Пластмасов оборудване запечатване Фолио, Поликарбонат Прозрачен Пластмасов Лист Прозрачен Лист от Плексиглас,

BGN 13.27

Продукти
check Налично за поръчка

По-удобно да се използва от учениците в училищната лаборатория при провеждане на експерименти в българия.Добра пропускливост, не е нужно да се притеснявате за това, че съдържанието, което ще се излива навън.Изработен от висококачествен стъклен материал, можете да получите по точен резултат.Нашият стъклен лист има възможност за носене, падането и се противопоставят.Прозрачен дизайн на външния вид на този матово ограничаване на стъклен лист е проста и е щедър.Описание 15шт Пластмасов оборудване запечатване фолио, Поликарбонат Прозрачен пластмасов лист Прозрачен лист от плексиглас, Прозрачни стъклени листове Матирана стъклена плоча Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата.- Материал : Стъкло.- Размер : 6. 00 X6. 00 X0. 20 см/ 2. 36 X2. 36 X0. 08 инча.- Изработен от висококачествен стъклен материал, можете да получите по точен резултат.- Прозрачен дизайн на външния вид на този матово ограничаване на стъклен лист лесен и щедър.- Нашият стъклен лист има възможност за носене, падането и устойчивост.- Добра пропускливост, не е нужно да се притеснявате за това, че съдържанието, което ще се излива навън.- По-удобно да се използват за учениците в училищната лаборатория при провеждане на експерименти в клас.- Размер : 6 X6 X0. 2 CM.Пакетът включва 15 x листа стъкло.

Те също купуват с този продукт..