• Новинка
Скица Химикалки, Fineliner Pens Set Needle Tip Pen Smoothly Safe Corrosion‑Resistant for Drawing Hand
zoom_in

Скица Химикалки, Fineliner Pens Set Needle Tip Pen Smoothly Safe Corrosion‑Resistant for Drawing Hand

BGN 62.16

Продукти
check Налично за поръчка

Богати модели, подходящи за ръчно рисуване, крючковой линия, дизайнерско скица, офис писма и т.н., Внесени върха на писалката е безопасен и нетоксичен, а мастилото разряжаются плавно.Отнема много издръжлив пластмасов държач за писалка и неутрални екологично чисти мастила.С помощта на качествени пигментни мастила, той не избледняват и е устойчив на корозия, с дълъг срок на служба.Мастилото да изсъхне бързо, ясен почерк, и те да се ползват по-удобно.Функция : 1. Отнема много издръжлив пластмасов държач за писалка и неутрални екологично чисти мастила.2. Внесен върха на писалката е безопасен и нетоксичен, а мастилото разряжаются плавно.3. Богати модели, подходящи за ръчно рисуване, крючковой линия, скица дизайн, офис писма и т.н. 4. Мастилото да изсъхне бързо, ясен почерк, и по-удобен за използване.5. С помощта на качествени пигментни мастила, той не избледняват и е устойчив на корозия, с дълъг срок на служба.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Fineliner Дръжки Set Shell Материал : пластмаса Дължина на дръжката : прибл. 13.5 cm/5.3 In Pen Диаметър : Approx. 1cm/0.4 in Refill Цвят : Black Quantity : 9pcs (005, 01, 02, 03, 04, 05, 08, 1.0, Четка)В дизайна на рисунката трябва да бъде не по-малко три различни вида на игла форма на дръжките : тънка, средна и дебела.(1) При рисувах линии на корпуса писалка игольчатой тръба трябва да запази колкото се може по-перпендикулярно на повърхността на хартията, за да прекарат линии с еднаква дебелина.(2) Последователността на рисуване игольчатой тръба и пера, трябва да следват принципа нагоре и надолу, наляво и надясно, огъване и на права, тънка и дебела, а скоростта и силата на използване на перото трябва да бъдат еднакви и стабилни.(3) Когато рисувах по-дебел игольчатым писалка не трябва да има пауза по време на спускане и на края на писалката.(4) В допълнение към използването като пряк сечение дръжка игольчатой тръба също може да бъде свързана с образуването на кръгова линия или дъга, линия, с помощта на накрайник за компас и компас.(5) Препоръчително е да се използва правилно и да се погрижат за спринцовка-дръжката в нормално време, за да спринцовка-дръжка има добро работно състояние и дълъг експлоатационен живот.Дръжка с игольчатой тръба трябва да бъде затворен капак по всяко време, когато тя не се използва, за да се предотврати изсъхване на мастилото върху върха на иглата.Списък на пакетите : 9 x Fineliner Забележка : Моля, нека малко по нлп.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Fineliner Pens Set
Shell Material:
Plastic
Pen Length:
Approx. 13.5cm/5.3in
Pen Diameter:
Approx. 1cm/0.4in
Refill Color:
Black
Quantity:
9pcs (005, 01, 02, 03, 04, 05, 08, 1.0, Brush)
In the drawing design, there should be at least three different types of needle pens:
thin, medium and thick.
(1) When drawing lines, the pen body of the needle tube should be kept perpendicular to the surface of the paper as much as possible to make that lines of uniform thickness are drawn. :
(2) The drawing sequence of the needle tube and pen should follow the principle of up and down, left and right, bend and straight, thin and thick, and the speed and force of using the pen should be uniform and stable. :
(3) When drawing with a thicker needle pen, there should be no pause during pen down and end. :
(4) In addition to being used as a straight section, the needle tube pen can also be connected to form a circular line or an arc line with the aid of a compass attachment and a compass. :
(5) It is advisable to use and maintain the syringe pen correctly at ordinary times to make that the syringe pen has a good working condition and a long service life. :
 The needle tube pen should be capped at any time when not in use to prevent the needle tip ink from drying out. :
Package List:
9 xFineliner Pen :
Please allow little er :

Те също купуват с този продукт..