• Новинка
Красив Нов Мек TPU Автомобили Смарт ключ Калъф За Mercedes benz CLS CLA GL R SLK AMG A B C S class Auto Cover Shell Аксесоари(син)
zoom_in

Красив Нов Мек TPU Автомобили Смарт ключ Калъф За Mercedes benz CLS CLA GL R SLK AMG A B C S class Auto Cover Shell Аксесоари(син)

BGN 10.39

Продукти
check Налично за поръчка

【Подходящ за модели】 : За ключодържатели mercedes benz A, B, C, E, G,R ,S ,MClass ,CLA ,CLS ,GLA,GLC,GLE,GLS,SLC,SL,GLK,GL,SLK,Viano,GT,SLS и т.н. Забележка : ако вид на колата е една и съща, ключодържател и може да се различават в зависимост от годината на производство, така че, моля, проверете формата на ключ, преди да купите. 【Високо качество】 : Този стил е подходящ за Mercedes Benz Key box.Той е изработен от висококачествен материал TPU.Той е ултра тънък, мек, елегантен и издръжлив.Тройно галванично покритие е силна цветостойкостью и дълголетие.Направете си улики по-нови и напреднали. 【защита на предната и на задната корица на】 : идеален защитете своя скъп ключ за Mercedes Benz.Предотвратите падането на ключ, сблъсък и драскотини.Винаги дръжте ключовете си нови и красиви.Тази кутия за ключове няма да затворят, оригинално лого на ключ. 【Незатронутый сигнал】 : Дизайна на кутиите за ключове е идеален и профессионален.Той е идеален до ключ, което позволява лесно да се натисне бутон, без да махате кутия с ключ.И това не се отразява на отдалечена връзка между кола и ключ. 【Честит закупуване】 : Набор от продукти : висококачествена мека защитна обвивка от TPU и метална верижка за ключове с плетене на една кука (може да се мотае в главата панталони или в чантата си или на всяко място,за да направи ключ по-лесно за носене).Ако стоката е с някакви дефекти или проблеми с качеството, той може да бъде безусловно върнати или заменени безплатно.Можете също така да се свържете с нас по всяко време и обещание да се даде задоволителни решения.

Те също купуват с този продукт..