• Новинка
SH-ЧЕН шкурка 3шт 915x100 240 мм Размер на Шлайф Лентата Абразивни Инструменти, Абразиви за Довършителни работи на Продукта
zoom_in

SH-ЧЕН шкурка 3шт 915x100 240 мм Размер на Шлайф Лентата Абразивни Инструменти, Абразиви за Довършителни работи на Продукта

BGN 16.56

Продукти
check Налично за поръчка

Шлифовъчни ленти са широко използвани в металургията,машиностроенето,корабостроенето,лека промишленост,кожа,дърво,строителни материали,текстиле и други машини и полировальных документи. - С помощта на солидна наждачную кърпа,колан е единна,с добра устойчивост на износване;. -Неръждаема стомана,дърво и други материали се смила и се полира; Имат добър ефект;. -Идеален за промывочных лентови машини,полировальных машини,а също и като колесни колана и така нататък.Ако ние на нашите продукти има някакви проблеми, ние можем да предоставим услуга замяна / връщане, добре дошли да се свържете с нас по всяко време!.Ако ние на нашите продукти има някакви проблеми, ние можем да предоставим услуга замяна / връщане, добре дошли да се свържете с нас по всяко време!Описание : 3pcs 915x100mm 240 Grit Sanding Belts Tools Specification : Материал : Силен шмиргел cloth Size : 100x915mm/4*36 inch Grit : 240 #Подходящ за : металургията,машиностроенето,корабостроенето,леката промишленост,кожа,дърво,строителни материали,текстил и други промишлени отрасли.Характеристики : -Шлифовъчни ленти са широко използвани в металургията,машиностроенето,корабостроенето,лека промишленост,кожа,дърво,строителни материали,текстиле и други машини и полировальных работи.- С помощта на силна плат шкурка,колан е равномерен,добра устойчивост на износване;-Неръждаема стомана,дървен материал,и други материални шлайфане и полиране; Имат добър ефект;-Идеална за машини колан вълни,полируя машини,но също като колан на колелото и така нататък.В пакета е включено : 3 x шлифовъчни ленти са Широко използвани за декоративно и приложно изкуство,мебели,дърводелски,автомобилостроенето,метал и пластмаса за полиране и полиране.Подходящ за полиране на автомобили,облицовки, дървени мебели,токарной обработка на дърво,хоби и декорация на дома.

Material:
Strong emery cloth
Size:
100x915mm/4*36 inch
Grit:
240 #
Suitable For:
Metallurgy,machinery,shipbuilding,light industry,leather,wood,building materials,textile and other industries.
Features:
-Sanding Belts are widely used in metallurgy,machinery,shipbuilding,light industry,leather,wood,building materials,textile and other grinding and polishing. :
- Using strong emery cloth,belt was uniform,good abrasion resistance; :
-Stainless steel,wood,and other material grinding and polishing; Have good effect; :
-Ideal for flush belt machines,polishing machine,but also as a wheel belt and so on. :
Package Included:
3 x Sanding Belts :
Widely used - for arts and crafts,furniture,wood processing,automotive,metal and plastic applications for polishing and polishing. :
Suitable - for car polishing,wood furniture decoration,wood turning,hobbies and home decoration. :

Те също купуват с този продукт..