• Новинка
Преносим Външен CD DVD Устройство,Focondot CD DVD +/-RW Диск с USB 3.0 Slim CD / DVD ROM Recorder Сценарист Burner,Високоскоростен Пренос на Данни за Настолни компютри/Лаптопи Mac/Linux OS и Windows OS (че?
zoom_in

Преносим Външен CD DVD Устройство,Focondot CD DVD +/-RW Диск с USB 3.0 Slim CD / DVD ROM Recorder Сценарист Burner,Високоскоростен

BGN 19.96

Продукти
check Налично за поръчка

Токови охватывались от първия ден.ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други.Ние ще ви изпратим електронна подарък карта стойност на покупката на вашия продукт.В някои случаи ще заменим или отремонтируем му. 〖Стил Plug&Play〗 : Този външен DVD/CD-устройството е с дизайн plug-and-play, която не се нуждае от допълнително захранване и удобен за използване.Просто го включете към всеки слоту USB на компютър с предоставения кабел за USB 3.0 (той също е съвместим с кабел USB 2.0).Забележка : Ако компютърът не разпознава устройството, трябва първо да инсталирате драйвер CD/DVD.Клиентите, които използват система Windows 10 и по-горе, се препоръчва да инсталирате VLC Media Player. 〖Многофункционален дизайн〗 : Този външен диск CD/DVD използва интелигентна технология за запис, за да се улесни четене, преписване и запис на дискове.Можете да го използвате за четене на DVD/CD/VCD/CD-R/DVD-R/CD-RW/DVD-RW и DVD+/-RW, CD+/-RW и т.н. Освен това, можете да гледате DVD филми, да слушате музика и да записвате файлове, музика, филми и така нататък на DVD/CD. 〖Предаване с висока скорост〗 : прекарвате по-малко време за пренос на данни и ще получите най-добър опит за запис с помощта на високоскоростен пренос на данни.Скорост на четене : CD-ROM : 24× Max,DVD - ROM : 8 × Max и т.н., Скорост на запис : CD-R : 24×Max, CD-RW : 16 × Max, DVD-R : 8 × Max и така нататък. 〖Поддръжка на широко〗 : Този портативен и тънък диск CD/DVD има отлична поносимост.Можете да разпознава DVD/CD - ROM, DVD/CD - R, CD/DVD - RW и допълнителни видове носители.И той е съвместим с всеки настолен компютър/лаптоп, който поддържа Mac/Linux OS или Windows 10/8/7/Vista/ XP, и т.н.Съвети ♦ Това е универсален CD/DVD устройство записващо устройство, а не на Blu-Ray устройство, не могат да се възпроизвеждат Blu-Ray дискове. ♦ Моля, свържете външен източник на захранване на лаптоп, когато използвате този външен оптично устройство. ♦ Поради ограниченията на Chrome OS този външен оптично устройство, не могат да работят с Chrome OS и Chromebook. ♦ Този портативен CD/DVD не може да работи с телевизор, автомобил, базиран смартфон. ♦ Преди да използвате външен диск CD/DVD уверете се, че на вашия компютър е инсталиран "Носители". ♦ Ако установите, че на външен диск CD/DVD стартира малко по-бавно, моля, изчакайте 5-10 секунди. ♦ Система Windows 10 се препоръчва да инсталирате VLC Media Player за възпроизвеждане на DVD и CD.Ние сме предложили да изтеглите диск 3.0 за Windows 10, тогава той ще работи.За работния плот, моля, свържете устройството към USB порт на дънната платка за нормална употреба. ♦ Ако вашият Windows-10 стартира на закъснение, моля, свържете кабела за пренос на данни USB 3.0 и захранващия кабел, за да се уверите, че той има достатъчна мощност.

Те също купуват с този продукт..