• Новинка
HAODAF Кофа за Боклук Оплетка Кофата за Боклук, Без покритие, Ръчно изработени Ротанговое Кошчето за Кухни, Спални, Кофа за Боклук Подвижна Подложка Кофа Кофа Кофа коф?
zoom_in

HAODAF Кофа за Боклук Оплетка Кофата за Боклук, Без покритие, Ръчно изработени Ротанговое Кошчето за Кухни, Спални, Кофа

BGN 26.38

Продукти
check Налично за поръчка

【Многофункционален】 : кофа за Боклук има няколко функции.Може да се използва като боклуци кошчета, кошчета за боклук за рециклиране или за допълнително място за съхранение на почистващи препарати.Размер и стил правят това може да работи на много места по целия вашия дом. 【Практичен и красив】 Кошница, направена ръчно, нежна, красива и практична.Кошница от ракита с модерен и пасторальным може да бъде украшение на дома. 【Кофата за ръчно изработени】кофата за ръчно изработени се състои от ракита и неръждаема стоманена рамка.Вътрешен багажника е направен от устойчиви на висока температура полипропиленови материали.Не е нужно да се притеснявате за увиване бъчви, преносимо вътрешно кофа улеснява рециклиране на отпадъци. 【Качествена структура】Вътрешен бъчва приема екологично чисти материали PP, висока плътност, добро качество на повърхността срещу замърсяване, и не съдържа вредни вещества като и хром. 【Преносим кофа за боклук】Малка кофа за боклук с пластмасова дръжка, му може да се движи много бързо.Кофа за боклук без капачки освободи ръцете си. 【Характеристики】 : За разлика от конвенционалните малко боклуци на резервоара, този кофа за боклук прави изявление със своите стилни цветове и уникална тапицерия.Избършете с влажна кърпа и лесно го оставете да изсъхне на въздуха за по-дълга употреба.Цвят : бял _BOS_ Grey Item Размери : 7.5 x 8.7 x 11 инча(малък); 8.7 x 10.2 x 12.2 инча(голям)Капацитет : 6 л/1.6 литра(малък); 10 литра/2.6 галона(голям)Точка Форма : Round Material : Бамбук и Plastic There може да има малка грешка в ръководството за измерване, моля, обърнете се към самия продукт.Ако имате някакви въпроси относно нашата кошчето, моля, свържете се с нас и ние ще ви отговорим възможно най-скоро или в рамките на 24 часа и ще ви помогнем за решаване на възникнали проблеми.Благодаря ви!.

Те също купуват с този продукт..