• Новинка
JINParts Батерия Задната част на кутията е Съвместима за Xiaomi Redmi Note 8 Pro Мобилен телефон резервни Части за ремонт (Цвят : черен)
zoom_in

JINParts Батерия Задната част на кутията е Съвместима за Xiaomi Redmi Note 8 Pro Мобилен телефон резервни Части за ремонт

BGN 55.04

Продукти
check Налично за поръчка

Висококачествени аксесоари за подмяна на мобилни телефони, нека да си представяне на мобилен телефон ще се върне.сменете си счупени или неработен елемент нов.Произведени от професионални производители на мобилни телефони,напълно подходящ и работи.В случай на някакви проблеми с продукти, които можете да получите, можете да се свържете с нас, за да изпратите повторно.Ние силно препоръчваме да го инсталирате професионално, тъй като ремонтни части са много крехки, а непрофесионално инсталация може лесно да доведе до повреда на телефона.Задната част на кутията на батерията за Xiaomi Redmi Note 8 Pro.Много добра цена, добър търговец!1. Подмяна на задния капак за Xiaomi Redmi Note 8 Pro2. Замяна на счупена или неработоспособную задния капак на корпуса на новия 3. Всеки продукт е тестван и е в добро състояние, преди да изпратите 4. Напълно подходящ и работа5. Силно препоръчваме професионално инсталиране.Ние не носим отговорност за всякакви повреди на вашия мобилен телефон/мобилен телефон, на които можете да се обадите по време на смяна на резервни частейчтобы се избегне закупуването на неправилно продукта, моля, прочетете внимателно описанието на продукта, преди покупка!.

Те също купуват с този продукт..