• Новинка
Задната част на кутията на батерията на мобилния телефон Huawei Honor 8 Lite Задната част на кутията на батерията (черен) (Цвят : черен)
zoom_in

Задната част на кутията на батерията на мобилния телефон Huawei Honor 8 Lite Задната част на кутията на батерията (черен)

BGN 78.16

Продукти
check Налично за поръчка

Делото на отделението за батерията на мобилен телефон, използвана за замяна на повредени или негодни за употреба на капака на отделението за батерията.Съвсем нова подмяна на мобилен телефон.Способността пълноценно да си сътрудничат и да работят.За Huawei Honor 8 Lite Задната част на кутията на батерията(черния).Този продукт е добър избор за вас, за да замени калъф за телефон.1. Подмяна на задния панел за Huawei Honor 8 Lite2. Замяна на счупена или нерабочую задния капак на корпуса на новия 3. Всеки продукт е тестван и е в добро състояние, преди да изпратите 4. Силно препоръчваме професионално инсталиране.Ние не носим отговорност за всякакви повреди на вашия мобилен телефон/мобилен телефон, които можете да причинят по време на смяна на резервни части.

Те също купуват с този продукт..