• Новинка
Восъчни Ленти За епилация, Хартия За епилация,500шт Восъчна Ивица Восък За Тяло Восъчни Ленти Ленти За Ръце, Крака, Мишници, Восъчни Ленти За Ленти/Body Body,Депиляционна?
zoom_in

Восъчни Ленти За епилация, Хартия За епилация,500шт Восъчна Ивица Восък За Тяло Восъчни Ленти Ленти За Ръце, Крака, Мишници,

BGN 22.39

Продукти
check Налично за поръчка

БЪРЗ И ЕФЕКТИВЕН : Мач с депиляционным пчелен восък, той може да премахне космите бързо и ефективно.ИКОНОМИЧЕН И УДОБЕН за ползване : 500шт депиляционной хартия за епилация, са на разположение за ползване, голям брой, достатъчно, за да отговарят на вашите нужди.ЛЕСНО се СЪХРАНЯВА И да носи Със себе си : лек и малък по размер, лесно да се съхранява и да носи със себе си, ще донесе удобство.ВИСОКОКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ : Изработен е от качествен нетъкан текстил, мек и приятен за кожата, не причинява вреда на кожата.ШИРОКО ПОЛЗИ : Подходящ за най-вече вида на кожата,главно използвана за оръжие, краката, подмишниците и други части.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Восъчна хартия за епилация Количество : 500 бр. Употреба : Използвайте с депиляционным кола маска Размер : прибл. 20x7 см / 7, 9x2, 8 инча Осъществяване Списък : 5 х пакети восъчна хартия, за да отстраните космите(общо 500 бр.) Забележка : Този продукт може да изтриете прекомерно косата на крайниците и мишници за кратък период от време за постигане на целите на гладкост.Той е прост, удобен и бърз за използване, а също така премахва неприлични окосмяване по тялото.1. Намокрете космати част от топла и влажна кърпа, нанесете на косата пчелен восък за епилация, а след това залепете хартията за депилация на кожата по протежение на косата, стиснете я за косата, непрекъснато в продължение на три-четири пъти, повтаряйте, докато косата не се почистват.2. След епилация използвайте ремонт на течност за предпазване на кожата.3. За твърди или бритых коса, ако не можете да ги премахнете един път, можете да продължите да ги използвате на следващия ден.

Те също купуват с този продукт..