• Новинка
TreatMe Claw Hair Clips - 2 бр Челюстта Клипове Средни Фиби за Коса за Гъста Коса Банан Фиби За Коса с 10 бр Косата Вратовръзки, Аксесоари за коса, за Жени (стил 3)
zoom_in

TreatMe Claw Hair Clips - 2 бр Челюстта Клипове Средни Фиби за Коса за Гъста Коса Банан Фиби За Коса с 10 бр Косата Вратовръзки,

BGN 3.51

Продукти
check Налично за поръчка

❥Информация за продукта : Костенурка шаблон нокът клип щипки за гъста коса. 2 елемента голям нокът клип за жени и момичета. 2 елемента друг цвят : леопард(кафяв, черен). ❥Материал : Бананови щипки за коса са изработени от висококачествени пастельного пластмаса акрил материал и безопасна метална пружина.Най-големите функции на тези бананови скоби са силна гъвкавост, дълготрайност, лекота на използване и трудността на пропастта. ❥Дизайн : нескользящий голяма скоба за нокти, дизайн на зъбите може значително да задържи косата си е добре на мястото, не сползая надолу.6 изплъзва с всяка страна могат да се справят с всички дебели или тънки косми.Достатъчно дълги игли за коса ще стоят плътно, са идеални за дебели, тънки, къдрава или права коса. ❥Приложение : Челюстта скоби са идеални за ежедневно носене и банкетного носене.Ежедневни процедури като умывание лице, вземане на душ, красота и грим, приготвяне на храна и т.н., И идеални за партита, тържества, рожденни дни, банкети, Дни, свети Валентин, Коледа, Нова година, Деня на майката. ❥Пакет : Скоби за ноктите, косата и 10 различни вратовръзка за коса.Модерен френски дизайн : Фиби френски дизайн с черепаховым целлулоидным модел не само украсяват косата си, но и да достигне глобата и сладки темперамент, ви правят очаровательнее и элегантнее.Широко приложение : Големи бананови нокти са идеални за измиване на лицето, сутрешната процедура за гримиране, готвене или за задържане на косата извън водата по време на баня.

Те също купуват с този продукт..