• Новинка
Безжична Мишка, RAPOO Компютърна Мишка 3 Бутона Тиха Безжична Мишка Безжична Оптична Мишка с USB Нано Приемник, 2,4 Грама на Преносима Ергономична Безжична Мишка за Лапт?
zoom_in

Безжична Мишка, RAPOO Компютърна Мишка 3 Бутона Тиха Безжична Мишка Безжична Оптична Мишка с USB Нано Приемник, 2,4 Грама

BGN 7.99

Продукти
check Налично за поръчка

✅Тиха мишка - Намален звук от щракване и същото усещане натискане премахване на шум и отвличане на вниманието за вас и околните. ✅ЗДРАВА И ЕРГОНОМИЧНА ФОРМА - 5 000 000 пъти кликвания с помощта на опит носи дълъг срок на експлоатация.Симетричен дизайн я прави удобна както за лява, така и за дясната ръка, обтекаемая обвивка е много удобна за използване през целия ден. ✅Механизъм за проследяване с висока разделителна способност -1000 точки на инч.Ще се насладите на симпатична и гладко управление на курсора с помощта на оптичен двигател за проследяване с висока разделителна способност 1000 DPI. ✅Устойчива на плъзгане и тиха превъртане-решетеста противоскользящий модел на колело за превъртане осигурява бърза, лесна и точна превърта.Почти без шум, когато бавно прокручиваете му. ✅Гаранция за качество и доживотна гаранция - Ние сме дизайнер и производител на мишки и клавиатури Rapoo, ние сме ангажирани в предоставянето на най-добрите продукти на нашите клиенти.Всички продукти са безпроблемно доживотен връщане и връщане или замяна. 1*Батерия тип АА(включени в комплекта). 12 месеца живот на батерията.Стойте далеч от умора от делова работа.Болка в китката ме отпусна.Тихо Щракване. Шумът намалява с 90%.Ляв и десен клавиш мълчат.Средно валяк не.Windows 10, Windows 8, Windows 8.1, Windows 7, Windows Vista, Windows XP.Mac(адаптер е необходим за USB-приемник).Намален звук от щракване и същото усещане щракване.Удобна както за лява, така и за дясната ръка.Удобно е да се ползва им през целия ден.Включете USB-порт на вашия компютър или лаптоп, и ще можете да се наслаждавате на работата.Драйвер не е необходим, просто plug-и-иди.

Те също купуват с този продукт..