• Новинка
HJZHBSX 4-Piece Massage Cure Bed Cover,Table Sheets with Face Music Hole,Салон Spa Sheet,Cosmetic Bed Sheet Cover Дивана Cover Bed Table (Цвят : розов, размер : 70 * 185 см)
zoom_in

HJZHBSX 4-Piece Massage Cure Bed Cover,Table Sheets with Face Music Hole,Салон Spa Sheet,Cosmetic Bed Sheet Cover Дивана

BGN 80.00

Продукти
check Налично за поръчка

❤Тъканта мека и удобна, с добра пропускливост на въздуха, не е лесно пилится и не е лесно да избледнява. ❤Висококачествени материали : силни спално бельо-вашият перфектен избор за здравина и издръжливост, не губи мекотата, ви кара да се чувствате по-комфортно. ❤Нашите завивки са лесни за почистване, няма нужда да се притеснявате за усадке, выцветании и набръчкана след многократно пране. ❤Страхотна кацане - нашата пола на един плот от микрофибър мерки.Подходящ за всички стационарни и преносими масажни маси със стандартен размер и внимателно крие под себе си всичко необходимо за съхранение. ❤Безгрижните покупката на : 100% гаранция за качество, можете да сте сигурни в покупката.Ако имате някакви проблеми по време на употреба, моля свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа.Този вид масаж покривки за легло и може да се използва като перфектна украса спални, веднага подмладяване на спалнята.Материя е много мека, удобна, лека, приятна, копринена и не досадно.Той може да се използва във всяка стая в спалните, стаи за гости, стаи, детски стаи и къщи за почивка.Лицевое приемащото дупка : Разработен с лицевым дихателни отвора и странични джоб за мобилен телефон.

Name:
Massage bedspread
Material:
polyester (polyester fiber)
Package Includes:
1 × Massage Table Bed Linen :
1 × Massage Table Skirt :
1 × Pillow Case :
1 × Stool Cover :

Те също купуват с този продукт..