• Новинка
XIAOMINDIAN Premium ABS 1.75 мм нишки 3D принтер за Печат Материал за Доставка Ролка 1 кг Подходящ за повечето 3D принтери Част на принтера (цвят : флуоресцентно зелено)
zoom_in

XIAOMINDIAN Premium ABS 1.75 мм нишки 3D принтер за Печат Материал за Доставка Ролка 1 кг Подходящ за повечето 3D принтери

BGN 26.24

Продукти
check Налично за поръчка

Материал с висока чистота и по-точен. Изящна изработка и супер практичност.Правилна печат,лесна за цел да се формират. Той може да се прилага за рисуване на 3 D обекти от хартия и в реалния живот . Конци за 3 D - принтери, ярки цветове, не блокират свързването на принтера .Висока чистота на материала и по-прецизно.изящна изработка и супер практично.Гладка печат,лесно поддающаяся корнизи.Той може да се прилага за рисуване на 3 D обекти от хартия и в реалния живот.Направления за 3 D-принтери, ярки цветове, не блокират свързването на принтера.Добра якост на опън, гъвкавост и флуидност.Описание : ABS (акрилни бутадиенстирол) е широко използван пластмаса, например, и се използва в производството на Lego. Той е много издръжлив, огнеупорни и е идеална за производство на функционални детайли.Той е идеален за беспроблемного потребителски опит, който предоставя невероятни 3 D творения.Технически характеристики : Температура на печат : 230-260°Материал направления : ABSFilament дебелина : 1.75 mm Length : 330m Size : 20*20*7cm Package Размер : 21*21*7.5 cm Package включва : 1 x 3 D принтер Filament Notes : 1. Моля, позволете 2-3 мм грешка на измерване.2. Цвят на действителните елементи може да се различават малко от горните изображения се дължи на друг на екрана на компютъра, благодаря за разбирането.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако се сблъскате с някакви проблеми, нашата услуга за поддръжка на клиенти ще ви отговори за първи път.

Те също купуват с този продукт..