• Новинка
Menore Чехли за Жени и Мъже, бързо съхнещи, EVA С Отворени Пръсти Меки Чехли, Нескользящий Мек Душ Спа Вана Басейн, Фитнес Зала Домашни Сандали за вътрешна и Външна употр?
zoom_in

Menore Чехли за Жени и Мъже, бързо съхнещи, EVA С Отворени Пръсти Меки Чехли, Нескользящий Мек Душ Спа Вана Басейн, Фитнес

BGN 7.78

Продукти
check Налично за поръчка

Подметка от этиленвинилацетата. 【Премия материал】 : Изработен е от екологично чист материал EVA, тази душ чехъл е супер лека, дишаща, здрава и еластична, осигурява комфортен, отпуснато носенето на обувки.Дамски чехли можете да носите през целия ден без никаква умора на краката или глезените. 【Нескользящая подметка】 : Мини линия ходила да се повиши дизайн, тънък избрания высокоэластичный материал, притежава отлична устойчивост на хлъзгане, в комбинация с натиска на теглото на човешкото тяло е увеличен триене, по-добре да се запази балансът, сандали за жени определено са подходящи за носене в банята. 【Изключително лесен за грижи】 : Лек и здрав материал EVA с ионом Ag+, който осигурява по-добър комфорт при носене и функция за ароматизация, пълна текстура, высокомерную и дискретен, ярък цвят, не се тревожи за замърсяването, внимателно почистете чехли за мъже, за да се възстанови чистотата. 【Няколко случая】 : на Разположение на вътрешната спални, баня, спа, фитнес зала, басейн, плаж, почивка, хотели, басейни, обществени бани, парни бани, лагери и т.н., Тези домашни чехли за жени може да бъде чудесен компаньон. 【Гарантирано удовлетворение】 : Menore - водещата марка в обувната индустрия, която съчетава в себе си стил, комфорт и изпълнение.Menore се грижи за удовлетвореност на всеки клиент, както и за опита за носене и пазаруване.Ако имате някакви въпроси за мъжките кецове, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашите нужди.

Те също купуват с този продукт..