• Новинка
Pongsona Electric Power Lift Recliner Chair Sofa heated Vibration Massage Lift Chairs Recliners For Elderly, Linen Fabric Recliner Мотор Стол За сядане с 2 странични джоба, до 330 паунда (СИВ)
zoom_in

Pongsona Electric Power Lift Recliner Chair Sofa heated Vibration Massage Lift Chairs Recliners For Elderly, Linen Fabric

BGN 70.48

Продукти
check Налично за поръчка

【Здрав и надежден мотор recliner Chair】- Pongsona lift reclining chair structured with durable steel, pine wood and P2 board frame, can weight hold up to 330lbs.Оборудван сертифициран от TUV двойно задвижване за откидывания и повдигане само на стола нагоре, за да се улесни вставание, избягване на допълнително натоварване на гърба или коленете.Общият размер : 36,3"W x 37"D x 42,92"" - H, тя е достатъчно голяма, почти за всички хора, особено идеален за тези, които имат проблеми с крака/гръб или след операция. 【Ергономичен дизайн Подвижен стол】- Eco - 2 нагревателни елемента в лумбалната част за постигане на пълен релакс е необходимо.Режим на масаж по подразбиране-8 точки вибрации заедно с интензивност от слаба до силна и 30 минути като работен цикъл без ръчна настройка на време. 【Лекота на работа и окончателния Relaxion Reclining sofa】- Отопление, вибриращи тяло, легнало в подем може да работи отделно с помощта на две-черно и бяло-дистанционни управления.Можете да постоянно да натиснете бутона нагоре, за да бавно повишаване диван на 60 градуса напред, за да ви помогне да се изправи, и натиснете надолу, за да се върнете назад, докато поставка за краката и облегалката се издигаха или се почистват едновременно в подходящо положение за почивка,четене, сън и дрямка. 【ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ】- 1. Доставка : Стол се предлага с 2 кутии, в които могат да бъдат доставени в различно време. 2. Монтаж без инструменти.Моля, консултирайте се с видео монтаж. 3. Ъгъл на наклон : 104-150°. 4. Препоръчителна височина на : 5'1"-5'9". 5. Ако имате някакви опасения за здравето си, моля, консултирайте се с лекар преди употребата на продукта. 6. Имате въпроси?Моля, свържете се с нас и ние ще ви предоставим професионално обслужване в рамките на 12 часа!.

Те също купуват с този продукт..