• Новинка
Детски Маска За лице с Еластична Линия на Ухото, 3Ply Защитни Маски Дизайна на Удобни Маски за лице за Ежедневна употреба за Деца (Динозаври)
zoom_in

Детски Маска За лице с Еластична Линия на Ухото, 3Ply Защитни Маски Дизайна на Удобни Маски за лице за Ежедневна употреба

BGN 11.99

Продукти
check Налично за поръчка

【Дизайн】лесният начин за поддържане на вашите деца хладка, като същевременно се запази бактерии в залива.Това е нещо като лов на съкровища.Нашите модни маска на динозаврите най-сладък, удобно седнали на лицето, без да причинява вреда на децата. 【Индивидуални опаковки】Маска индивидуално опаковани в нова опаковка за по-голяма хигиена; всички маски са опаковани във вакуум.Нашите маски са леки и са много удобни, което ги едва се забелязва. 【3 слоя на защита】BLUEGUAN 3-слойна маска от нетъкан текстил.Външния слой позволява да се избегне лихого на въздушния поток.Вторият слой се задържа дъх, а третият слой е много мек и нежен към кожата.Нека те се чувстват свободно, играят на открито. 【Най-доброто за децата】 мека за кожата, пъстър и е много удобен. 【Производство】Потребителят може да го използвате директно от кутията.

Те също купуват с този продукт..