• Новинка
GYZCZX AI Voice Real Time Translator 138 Multi Online Languages Глас-Record 3.1 Инчов Big Touch Screen Обучение Conversion T11 (Цвят : бял)
zoom_in

GYZCZX AI Voice Real Time Translator 138 Multi Online Languages Глас-Record 3.1 Инчов Big Touch Screen Обучение Conversion

BGN 295.33

Продукти
check Налично за поръчка

Световен часовник : Той може да бъде отлажен свободно на устройството, текущото време в страни по целия свят (в днешно време поддържа китайски и английски системен езиковата дисплей)".Конвертиране на валути : Подкрепа за конвертиране на валути на различни държави. (В момента поддържа показване на китайски и английски език системни езици)".Версия на операционната система Android 7.0. Функцията за запис Продуктът може да изпълнява функцията за запис, а също така може да изпълнява функцията за превод на запис при свързване към Wi-Fi интернет.Поддръжка на аудио запис за износ.Learn to follow reading:Подкрепа за проучване и последващо изучаване на китайски и английски език, както и за повишаване нивото на владеене на чужд език по-ефективно". Технология за разпознаване на глас, прави межъязыковое комуникацията по-лесно и по-удобно.Поддръжка на 138 езици, на 45 гласа, 27 гласа взаимно прехвърляне, и ще продължи да увеличава езици trnslator може да превежда речта си в текста на чужд език, отличаващ се с високо ниво на интелигентност и висока скорост на трансфер.Направете межъязыковое комуникация по прост и ефективен. "Превод на снимки:Функция за превод може да се реализира чрез фотографиране.Той поддържа превод на 61 езика, взаимна снимате на 26 езика и взаимен превод, както и 35 гласови предавания.Езици ще продължат да бъдат добавени в бъдеще. "Автономен превод : функция китайско-английски превод може да се реализира без мрежа, и е публикувано на 14 самостоятелни езици. (Опростен китайски, традиционен китайски, Австралия, Великобритания, Ирландия, германия, Испания, франция, Италия, японски, корейски, холандски, португалски, руски)"на Езика на интерфейса на продукта : Сега на езика на интерфейса на продукта е увеличена до 14 езика (китайски, традиционен китайски, английски, италиански, Немски, френски, хинди, арабски, тайландски, руски, японски) и на други страни, и ще продължи да нараства и в бъдеще.функцията за запис Продуктът може да изпълнява функцията за запис, и може да извърши превод функция за запис при свързване към Wi-Fi интернет.Поддръжка на аудио запис за износ.Learn to follow reading : Подкрепа за проучване и последващо изучаване на китайски и английски език, както и по-ефективно подобрение на притежание на чужд език. "Световен часовник : той може да бъде отлажен свободно на устройството, текущото време в страни по целия свят (в днешно време поддържа китайски и английски системен езиковата дисплей)".Конвертиране на валути : Подкрепа за конвертиране на валути на различни държави. (В момента поддържа показване на китайски и английски език системни езици)".Версия на операционната система Android 7.0.

Те също купуват с този продукт..