• Новинка
1080p IMX323 Sony Super Чип Low Light Wireless Spy Camera with WiFi IP Digital Signal, запис (камерата е скрита в захранващ адаптер)
zoom_in

1080p IMX323 Sony Super Чип Low Light Wireless Spy Camera with WiFi IP Digital Signal, запис (камерата е скрита в захранващ

BGN 151.98

Продукти
check Налично за поръчка

Тази камера е : – 1/2.8", 2.0 MP Ultra low light sensor Wi-Fi камера, която може да се види в 2-3 пъти по-добре от човешкото око при слаба светлина. - 940n M IR-чувствителни. – Превъзходна стъклена оптика, а не пластмасова. – Директно хранене, за да работят в режим 24/7. – Се свързва директно в контакта 110В. – ONVIF съвместим и ще работи с популярни НРВ и на трети лица софтуер за вашия КОМПЮТЪР, като i Spy Connect, Any Cam, Син Ирис и т.н. – 16 GB вградена памет (200+часа) с протокола за откриване на движение. – Push-известие. – Работи с устройствата i Phone, i OS и Android. - Няма месечни такси, както и няма изискване за записване/регистрация. -.ТАЗИ КАМЕРА ((НЕ)) : – Не на звука (в съответствие с федералните разпоредби, (18 U. S. Code § 2512). – Няма заряд на батерията. – Няма вграден нощно виждане. 1080 P, 2.0 MP, 1/2.8" Ултра ниско сензор за осветление Wi-Fi интернет, който може да видите по-добре, отколкото човешкото око при слаба светлина.Надежден P2 P сървър за отдалечен преглед в реално време и ви предупреждава за ужас на движение.Площ контролирана запис за откриване на движение и за отдалечен достъп до архивите. (16 GB вградена памет (200+часа)).Отлична стъклена оптика с широк ъгъл на ъгъл от 90 градуса и филтър 940 Нм.Подключаемое хранене, за да работят в режим 24/7.ONVIF съвместими и ще работят с популярните НРВ, и от страна на външни програми за КОМПЮТЪР, като например i Spy Connect, Any Cam, Син Ирис и т.н. Работи с устройствата i Phone, i OS и Android, както и PC.Няма месечни такси, както и няма изискване за да се регистрирате/процеса на регистрация.Няма звук (в съответствие с федералните регламенти (18 U. S. Code § 2512).Липсата на зареждане на батерията : Всички наши камера се свързват към мрежата или се хранят от пряк променлив ток, за да работят в режим 24/7.Mac не е съвместим.

Те също купуват с този продукт..