• Новинка
Задната част на кутията на батерията LENASH с обектива на камерата, за Huawei Капитан 20(зелен) Замяна на задните капачки (цвят : синьо)
zoom_in

Задната част на кутията на батерията LENASH с обектива на камерата, за Huawei Капитан 20(зелен) Замяна на задните капачки

BGN 47.05

Продукти
check Налично за поръчка

Всеки продукт е тестван и е в добро състояние, преди да изпратите.Подмяна на капаци Indorse за Huawei Капитан 20. (Модел) Моля, изберете подходящия модел за вашия мобилен телефон при закупуване, тя ще е напълно съвместима. (Функция) се Използва за замяна на задния капак на батерията на мобилния телефон. (Осигуряване на качеството), Преди производството ние многократно проверяваме целостта на продукта, за да се гарантира постоянно качество на продукта. 1. Подмяна на задния панел за Huawei Капитан 20 2. Замяна на счупена или нерабочую задния капак на корпуса на новия 3. Всеки продукт е тестван и е в добро състояние, преди да изпратите 4. Силно препоръчваме професионално инсталиране.Ние не носим отговорност за всякакви повреди на вашия мобилен телефон/мобилен телефон, на които можете да се обадите по време на смяна на резервни частейнаши качеството на продукта е надежден и екологично чисти, аз вярвам, че той ще отговаря на вашите нужди, и има добра послепродажную гаранция, моля, бъдете сигурни, за да го добавите в количката за пазаруване.

Те също купуват с този продукт..