• Новинка
Womens Ouchless Еластични Thick Hair Равенство -50 Count, 3CM for All Hair - Аксесоари за коса за жени Са идеални за дълги плитки, опашки и много други - Pain-Free (G)
zoom_in

Womens Ouchless Еластични Thick Hair Равенство -50 Count, 3CM for All Hair - Аксесоари за коса за жени Са идеални за дълги

BGN 7.98

Продукти
check Налично за поръчка

【НАПРАВИ ЖИВОТА по-лесен И по-ДОБРЕ】:СЪМ момиче с дълга коса, както и всички други момичета, обичам да бъда красива, и аз перепробовала много различни гумени ленти за коса, сега мисля, че тази е най-добрата, и споделям с вас, уверявам ви, няма да се притеснявате за избора на косата група, и това наистина може да направи живота ви по-лесно и по-добре. 【, БЕЗ да спука ГУМА ЗА КОСА】 : Независимо от това дали търсите не повреждающий вратовръзка за коса за тренировки или просто случайни аксесоар за коса, този комплект гумени ленти за коса смесени цветове е идеален за всякакъв повод!. 【ДОБРО КАЧЕСТВО】 : неметаллическая дъвка е удобен и няма да навреди на косата; тези дъвка за кос са удобни за хора, за които е трудно да управляват коса.Тази еластична лента за коса също могат да бъдат повторно използвани за обвързване на cauda equina. 【SUPER VALUE COMBO SET】 : 50ШТ Вратовръзки за коса цвят за жени, мъже и момичета с дълги коси в различни случаи. 【ПЕРФЕКТНО ОБСЛУЖВАНЕ】 : благодаря ви Много за закупуване на нашите продукти, предоставяне на клиентите на задоволителни продукти и услуги-това е нашето вечно желание, по всяко време, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние сме много щастливи да ви помогне, ние ще ви дадем 100 процента задоволително обслужване в рамките на 24 часа. добавете в количката, за да получите любимите си гумени ленти за коса !.Характеристика : 50 броя ободков за коса е достатъчно за вашето резервно или замяна.Шнола за коса осигурява солидна подкрепа, без да се повреди.Тази жена шнола за коса може да се използва за производство на някои от красивите бантиков.Еластичната лента за коса е подходяща за коса със средна дебелина.Никаква метална лента за коса, няма заплитане, заплитане или тянущих на косата.Идеален за плътно задържане на косата по време на тренировка.Много лесно закрепване на косата.Причина : Ежедневието, на парти, фотография, подаръци и т.н. Материал : Гума Приложими хора : момиче Приложимо сезон : четири сезона на Помещение включва : 50 бр.

Те също купуват с този продукт..