• Новинка
Водата Гарафа Стъкло Студен coffee Maker, кана и гарафа Чай, кафе, лимонада, лед и Кана Студен чай стомна (размер : малка)
zoom_in

Водата Гарафа Стъкло Студен coffee Maker, кана и гарафа Чай, кафе, лимонада, лед и Кана Студен чай стомна (размер : малка)

BGN 49.76

Продукти
check Налично за поръчка

По - голям капацитет- стъклени кани са идеални за ежедневно пиене в дома си.Многофункционална стомна - Тази стомна-хладилник може да се използва като една кана чай с лед, молочника, кафе машина, чайник, инфузионного саксията и слънчева котловина, което го прави идеален за домашна употреба.Трайно гъст кристал - тази стъклена банка one pot е направена от висококачествен borosilicate стъкло, съдържащ олово, лесно и трайно.И горещо, И студено са добри - подходящ за съхранение и студена вода, на нея е безопасно да се излива направо в кипяща вода.Интелигентен дизайн : всяка стъклена бутилка взривен ръчно в елегантен и стилен кана с лед.Идеален обект за забавление и подаръци.Име на продукта : кана Студен Приложими места : кухня, хол Материал на продукта : стъкло Цвят на продукта : прозрачность1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2. Снимки на продукта не включва продукти, различни от храни.3. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитора може да се появи малка хроматическая отклонение, моля, разберете.4. Тъй като има някои грешки в ръчен измерване, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще решим проблема възможно най-скоро.6. Добре дошли на споделяне и обратна връзка, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.7. Благодаря ви, че посетихте моя магазин, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ, логистика, като правило, ние ще ви изпратим в рамките на 1-3 дни, за очаквания час на пристигането си е 9-15 дни.

Те също купуват с този продукт..