• Новинка
Балансирана играчка топки, Топчета махалото на Махалото на Махалото, BalanceBalls за домашно украшение за украса на офис(Ски Малкият Принц)
zoom_in

Балансирана играчка топки, Топчета махалото на Махалото на Махалото, BalanceBalls за домашно украшение за украса на офис(Ски

BGN 39.84

Продукти
check Налично за поръчка

Подходящ за колекции, бизнес подаръци, подаръци за рожден ден, декорация на дома и офиса.Когато ви стане скучно и ще почувствате, че имате твърде много натиск, можете да го поставите на вашия работен плот, започнете, спокойно гледане очарователни качаниями, той ще хвърлят заклинание вас.Може да се използва като образователни играчки за подобряване на знанията на децата за вечно движение.Изработена от метален материал за безопасно докосване и плавно движение.Тази фантастична настолна играчка ще се превърне в добър временно киллером, когато го сложите на вашия офис или домашен маса.Функция : 1. Подходящ за колекции, бизнес подаръци, подаръци за рожден ден, декорация на дома и офиса.2. Може да се използва като образователни играчки за подобряване на знанията на децата за вечно движение.3. Изработена от метален материал за безопасно докосване и плавно движение.4. Тази фантастична настолна играчка ще се превърне в добър временно киллером, когато сте го пъхнете в своя офис маса или домашен маса.5. Когато ви стане скучно и ще се почувствате твърде голямо налягане, вие можете да я поставите на вашия работен плот, стартирате я, тихо, гледайки я увлекателен качаниями, тя ще бъде вълнуваща за теб.Параметри : Тип на продукта : Разработване на игрушкиматериал : металоптический Модел : сърфиране на Малкия Човек, Каране на ски Малък човек Осъществяване списък : 1 х Забавни играчки.

Item Type:
Educational Toys
Material:
Metal
Optional Pattern:
Surfing Little Man, Skiing Little Man
Package List:
1 x Educational Toy :

Те също купуват с този продукт..