• Новинка
OitiO Фритюрник От Неръждаема Стомана, Домашна Тиган с Термометър и Маслен Капково Дренаж, 9,4 Японска Темпура Фритюрник с Капак, Идеален за Риба Фритюрник пържени Кар?
zoom_in

OitiO Фритюрник От Неръждаема Стомана, Домашна Тиган с Термометър и Маслен Капково Дренаж, 9,4 Японска Темпура Фритюрник

BGN 31.99

Продукти
check Налично за поръчка

【Премия фритюрник гърне】Темпура фритюрник пот изработена от хранително-вкусовата неръждаема стомана 304.По-здрави и трайни, антипригарный.Идеално за пържене на риба, чипс, кокоши яйца, темпуры, скариди, пръстени от калмари и т.н. 【Подвижна маслен филтър багажник】Фритюрник гърне с Filer часова спести време на вашето време за филтриране на масло, което е специално за японски дизайн на саксията.Задължителна фритюрник за домашна кухня!. 【Прецизен контрол на】Прикачения термометър прави контрол на температурата на маслото по-точна.Можете да контролирате, може ли храната да бъде извън тигана, в зависимост от температурата.Тиган за пържене пържени подготвя още по-лесно!. 【Широко приложение】Японската тиган се използва с всички видове източници на огън, включително и газов котлон, индукционную котлон, електрическа готварска печка.След филтриране на филтър багажник поставете го в количката, фритюрници, в очакване на дегустация на вкусна фритюрници. 【Лесно почистване】Тиган е студена на допир дръжка.Лесно да се съхранява.Горната част на тигана може да се оттегли, обелват се и се изсипва използваното растително масло.Насладете се на щастието на японската фритюрници темпура!. 150°C-160°C, пържени Картофи, пържени картофи, пържени патладжани. 160°C И 170°C Печени сладки картофи, печен корен от лотос, крокет, тонкацу. 170°C-180°C, Пържени калмари, риба и скариди, пилешки хапки, бисквити.Нашата фритюрник темпура е изработена от неръждаема стомана 304, която притежава силна топлопроводимост.От дълбока корпуса на саксията не е лесно да се напръскват масло.Край на корпуса дълбока сушилни лъскав и не травмирует ръце.Пот фритюрници с термометър точно измерва температурата на маслото, то може независимо да се контролира температурата на маслото, изисквания, различни съставки, и пържене на храната по-вкусна. 150°C-160°C, пържени Картофи, пържени картофи, пържени патладжани 160°C И 170°C Печени сладки картофи, печен корен от лотос, крокет, тонкацу170°C-180°C, Пържени калмари, риба и скариди, пилешки хапки, бисквити.Тази фритюрник, специално предназначени за икономия на масло, маслен филтър намалява притока на мазнини, а слитое масло може да се стича обратно в тенджерата.Темпура fryer pot подходящ за пържене на картофи, пържени картофи, темпуры, пилешки наггетсов и т.н. Забележка : Нашият термометър е независима, трябва да инсталирате и да го използват в съответствие с инструкциите на капака.

Те също купуват с този продукт..