• Новинка
Shanrya 2 в 1 Рефлектор Осветление, Сгъваеми Еластичен, Гъвкав Многоцелеви Рефлектор Осветление 60 см / 23.6 инча за Вътрешна и външна снимки(злато и сребро)
zoom_in

Shanrya 2 в 1 Рефлектор Осветление, Сгъваеми Еластичен, Гъвкав Многоцелеви Рефлектор Осветление 60 см / 23.6 инча за Вътрешна

BGN 45.84

Продукти
check Налично за поръчка

Златен рефлектор : Този вид рефлектор има своя златен цвят, за да отразява светлината, който отговаря на топлина на слънцето, затова често се използва за снимане на външни портрети, за да се постигне ефект, ясна подсветка.Сребърен рефлектор : Този вид рефлектор е най-силна отразяваща способност, която е най-разпространената и универсална, и той може добре допълват светлина в условия на слаба осветеност.Сгъваем и лесен за съхранение : Сгъваема универсален отражател 2 в 1 може да се съхранява в чантата, когато не се използва.Той не заема никакво място и може да се приема със себе си, когато излизам на снимки.Конструкция от стоманена пружинна рамка : С еластична стоманена пружинна рамка рефлектор лесно се разширява и свива, е много гъвкав за използване.Бял рефлектор : Този вид рефлектор изпълва подробности сенки.Ефект се получава леко и естествено, че позволява да се направят детайлите на ярки сенки и малко повече.Функция : 1. Сребърен рефлектор : Този вид рефлектор е най-силна отразяваща способност, която е най-разпространената и универсална, и той може добре допълват светлина в условия на слаба осветеност.2. Златен рефлектор : Този вид рефлектор има своя златен цвят, за да отразява светлината, който отговаря на топлина на слънцето, затова често се използва за снимане на външни портрети, за да се постигне ефект, ясна подсветка.3. Бял рефлектор : Този вид рефлектор изпълва подробности сенки.Ефект се получава леко и естествено, че позволява да се направят детайлите на ярки сенки и малко повече.4. Сгъваем и лесен за съхранение : Сгъване 2 в 1 многофункционална рефлектор може да се съхранява в чантата, когато не се използва.5. Конструкция от стоманена пружинна рамка : С еластична стоманена пружинна рамка рефлектор лесно се разширява и свива, е много гъвкав за използване.Параметри : Тип на продукта : светоотражательматериал : найлон Диаметър : Approx. 60cm / 23.6 іпПродукт Тегло : прибл. 157 г / 5.5 унция .Характеристики : Сгъваема, 2 цвята в един Применимая Сцена : вътрешна и външна портретна фотография заполняющий светлина Осъществяване списък : 1 х 2 в 1 Осветление отражатель1 х чанта за съхранение.

Item Type:
Lighting Reflector
Material:
Nylon Cloth
Diameter:
Approx. 60cm / 23.6in
Product Weight:
Approx. 157g / 5.5oz
Features:
Foldable, 2 colors in one
Applicable Scene:
Indoor and outdoor portrait photography fill light
Package List:
1 x 2 in 1 Lighting Reflector1 x Storage Bag   :

Те също купуват с този продукт..