• Новинка
Безжичен баркод скенер ciciglow,Складове специална пренос на данни UsbSB Бързо сканиране оръдие,технологията за безжична връзка 3.0,сигнал на около 200 м(WX2800Y)
zoom_in

Безжичен баркод скенер ciciglow,Складове специална пренос на данни UsbSB Бързо сканиране оръдие,технологията за безжична

BGN 57.92

Продукти
check Налично за поръчка

【Пренос на данни без забавяне】Използвайки технология за безжична връзка 3.0, пренос на данни е по-бързо, по-стабилна и без забавяне. 【Голям диапазон на покритие на сигнала】Разширете безжично покритие, сигнал може да бъде удължен с повече от 200 m, ефективно решаване на проблема с големия покритие на сигнала на склад. 【Батерия с голям капацитет】Оборудван с литиево-йонна батерия с голям капацитет 1400 mah, не е необходимо да се използват батерии, за спестяване на енергия и опазване на околната среда, както и намаляване на разходите. 【Високопроизводителни чипове】Високопроизводителни чипове за декодиране, ефективно предоставили 25 вида баркодове, скорост на декодиране, по-бързо и по-стабилна. 【Led светлина напомняния】Продукт е оборудван със синя led подсказочным светлина, оборудвани с един сигнал за регулиране на звука и превключване в съответствие с околната среда.Параметри : Тип на продукта : баркод Скенер Начин на предаване : 433 Mhz светлинен Източник : лазер Тип интерфейс : USB Батерия : вградена литиево-йонна батерия 1400 ма Осъществяване списък : 1 х скенер 1 х зарядно устройство ще захранване на база 1 х Сканиране карта 1 х Ръководство за потребителя 1 х Съединителна линия.

Item Type:
Barcode Scanner
Transmission Method:
433MHz
Light Source:
Laser
Interface Type:
USB
Battery:
Built-in lithium battery 1400 mAh
Package List:
1 x Scanner :
1 x Charging Base :
1 x Scan Card :
1 x User Manual  :
1 x Connection Line :

Те също купуват с този продукт..