• Новинка
Чанта За Памперси Раница с Пеленальной Станция 3 в 1 Детски Чанти за Момичета, Момчета, SanLead Преносима Сгъваема Чанта За Майките Черни Детски стоки от Първа Необходи?
zoom_in

Чанта За Памперси Раница с Пеленальной Станция 3 в 1 Детски Чанти за Момичета, Момчета, SanLead Преносима Сгъваема Чанта

BGN 24.79

Продукти
check Налично за поръчка

Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го! 【Отваряйте и затваряйте за една секунда, за спестяване на време】Тази чанта за мумии се различава от обикновените торбички за памперси със станциите за смяна на пелени.Може да се отваря и затваря по-бързо, което спестява много време за заети родители.Задната част на чантата за пелени се отваря и може да бъде събрана в яслата, което позволява промяна на пелени по всяко време или да позволи на детето да легне и да си почине. 【Безопасен материал и най-високо качество】 с помощта на водоустойчив и устойчив на спукване на Оксфорд, разхвърлян може лесно да се избърше от раницата си бебешки пелени.Вътрешен материал на раницата взе полиестер, с водоустойчив цип джоб за мокри или кърпи.Гладка светкавица фишове удобен за отваряне и затваряне, удобен бутон твърда и силна, шевове чист силни и красиви.Детска чанта с пеленальной станция экологична, не е острата миризма и БПА. 【Функционален дизайн с множество джобове】Основно отделение с 4 вътрешни джобове за всички стоки от първа необходимост като пелени, бебешки дрехи, хавлии. 3 термос с титулярите за бебешки бутилки(5-11 унции).Еластичен джоб за бутилка с вода и прорезной джоб за салфетки. 【Практичен подарък за семейства с дете】Тази многофункциональную чанта може да се използва като раница за памперси, промяна на маса, детска креватче или да се свържете към количка, с помощта на ключалката на раменна колана си.Неутрален външен вид и дизайн с множество джобове, го правят най-добрият подарък за нов папа и на новата мама. 【Кръст Бод Пакетът включва】16.53x9.05x12.59in креватчета раница. 11.мат 81inx28.74in. обтегач 2xstroller.Внимателно обмислени и направени за това, да изглеждат стилни и уникални с всеки ежедневните дрехи почивка.Изберете своята чанта за памперси и създаване на прекрасни моменти с детето си!.

Те също купуват с този продукт..