• Новинка
Tingbeauty 3 бр. Дизайн Нокти Инструмент За Премахване на Прах Мека Четка За Почистване на Нокти За Акрилни Нокти И Грим компактна пудра Четка на Ноктите Инструмент Четк?
zoom_in

Tingbeauty 3 бр. Дизайн Нокти Инструмент За Премахване на Прах Мека Четка За Почистване на Нокти За Акрилни Нокти И Грим

BGN 6.39

Продукти
check Налично за поръчка

【УДОБЕН дизайн】Четки за грим меки, могат да се използват за нокти, за да премахнете праха на ноктите си, тя може да се използва за грим лице, че да не пречи на ноктите или лице. 【ВЪНШЕН ВИД FESIGN】 е Изработен от мека и пухкава, жилав косъм, гладка дръжка, украсена с прозрачен свредел, с искри-лесно да се запази. 【ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ 】Можете да използвате алкохол или ацетон, за да приказно почистване на щетину без много усилия. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН】Четка за нокти са меки и пухкави волокнистую щетину, в която може да се прилага блестящи пудри, премахване на прах, четка за руж, четка за грим. 【ИЗБОР на ПОДАРЪЦИ】С хубав цветен дизайн и малка и преносима форма, Tingbeauty brush nail - идеалният подарък за вашите приятели.Защо сте избрали точно нас? Влакнести косъм е много мека и приятна за кожата, който ви дава невероятно приятно усещане при допир до нея ноктите или за грижа за лицето. Четка за прах за нокти ергономични и лесни за употреба.правилният размер за удобно пренасяне и лесно прилагане, когато пътувате или да излезете за работа. Тази четка е професионален инструмент за нокти, който се използва за премахване на прах с нокти или акрил накрайници и може да се използва и като четка за руж. Удобни и удобни дръжки, помагат за намаляване на умората на ръцете по време на работа. Това е толкова красиво и съвършено, че вие ще се влюбите в него от пръв поглед.А все още това е добър подарък за приятелите си.Съдържание на пакета : 3 x четка за почистване на нокти.Общи познания за грижа за четки за нокти : 1. Четка за рисуване могат да се почистват с вода веднага след боядисване на пигмента на водна основа, но ако е дълго време затвердевающий пигмент на водна основа или маслен цвят, тогава трябва да се използва за пречистване на четката, за да го направи чист. 2. Измиване на специални четки за почистване на грим, след това абсорбцията на вода със суха кърпа. 3. Поставяне на четки за коса перфектна форма, сложете ги апартамент на сянка и го оставете да изсъхне на въздуха. 4. Не сушете го сешоар, избягвайте дърпане и рязане четки за коса. 5. Това няма да повлияе на използването на четки за рисуване, ако има малък феномен депилация.Приятелско обслужване на клиенти : Ако не сте на 100% са напълно удовлетворени от своята четка за почистване на прах от нокти, 24-часова екип за обслужване на клиенти ще ви предложи помощ и да реши вашите проблеми.

Те също купуват с този продукт..