• Новинка
Комплект За Формиране на Щанци За Вежди, Определящ фактор за Прах За Вежди, Грим с Четка за Вежди и машинка за подстригване за Вежди, 24 повторното използване на Шабл?
zoom_in

Комплект За Формиране на Щанци За Вежди, Определящ фактор за Прах За Вежди, Грим с Четка за Вежди и машинка за подстригване

BGN 6.39

Продукти
check Налично за поръчка

【Естествен ефект на грим】 : Мека гъба корона може да се хванете на прах и да се осигури добра пигментация, че прави грима естествено.Водоустойчив печат за вежди може да позволи на макияжу стойте дълго време. 【Внимателно безплатни помощни средства за】 : 24 вида различни шаблони, които са модерни и подлежат на повторна употреба.Можете да изберете това, което ви харесва, в зависимост от вашите нужди. 1 четка за вежди и 1 тример за вежди също са включени в комплекта. 【Многофункционален и лесен за използване】 : Печат за вежди можете да използвате не само за грим, вежди, сенки за очи, но и за блокиране на дефект на лицето, формиране и обогатяване на линията на растежа на косата.Просто трябва да прекарат няколко секунди на щамповане вежди трафаретами и да получите желания резултат.Дори новаците да могат да го намерят лесно за използване. 【Лесно да носите със себе си】 : преносим Продукт, и можете да го донесете в различни случаи.Например, той е идеален за вечерта грим/ежедневна грим/сватбен грим и др 【Нашата услуга】 : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Ние обещаваме да направим всичко възможно, за да разреши всички проблеми за вас в рамките на 24 работни часа.

Те също купуват с този продукт..