• Новинка
Пръчка, Stick USB Flash Drive Pack USB Flash Drive USB Storage за съхранение на Данни за PC Таблет за съхранение на музика(#2)
zoom_in

Пръчка, Stick USB Flash Drive Pack USB Flash Drive USB Storage за съхранение на Данни за PC Таблет за съхранение на музика(2)

BGN 53.04

Продукти
check Налично за поръчка

Операцията е бърза и лесна, щепсела и да играе, няма с или източник на захранване не е необходимо, и USB, лесен за носене.Дизайн на ключодържател, отвор в края на метална скоба, специално разработено за ключодържател, за да предотврати загубата.Подходящ за съхранение на данни, като например важни файлове, снимки, музика, видео и софтуер, както и бърз трансфер на файлове може да ви спести време.Широка съвместимост, която е съвместима с Window2003/XP/Vista/7/8/10/ OS X/Linux.Интерфейс USB 2.0, съвместим е с портове USB 2.0 и 1.1 може да се използва за съхраняване на различни файлове.Функция : 1. Интерфейс USB 2.0, съвместим е с портове USB 2.0 и 1.1 може да се използва за съхраняване на различни файлове.2. Широка съвместимост, която е съвместима с за Window2003/XP/Vista/7/8/10/ OS X/Linux.3. Подходящ за съхранение на данни, като важни файлове, снимки, музика, видео и софтуер, както и бърз трансфер на файлове може да ви спести време.4. Дизайн на ключодържател, отвор в края на метална скоба, специално разработено за ключодържател, за да предотврати загубата.5. Операцията е бърза и лесна, щепсела и да играе, не се изисква устройство или източник на захранване, както и USB, лесен за носене.Как да използвате : Plug and playспецификация : Тип елемент : Memory StickМатериал : метал + abs Интерфейс : USB2.0 (съвместим с USB 1.1) Led индикатор : Когато вашият компютър разпознава флаш памет, led индикатор ще светне Поддържаща Операционна система : за Window2003/XP/Vista/7/8/10/OS X/Linuxприменяемое оборудване : компютър, автомобил, слушалка, телевизор и други устройства, които поддържат разширяване на USB Осъществяване Списък : 1 х USB флаш устройство.

Item Type:
Memory Stick
Material:
Metal + ABS
Interface:
USB2.0 (Compatible with USB 1.1)
Led Indicator:
When Your Computer Recognizes the Flash Drive, the Led Indicator Will Light Up
Supported Operating System:
for Window2003/XP/Vista/7/8/10/OS X/Linux
Applicable Equipment:
Computer, Car, Speaker, TV and Other Devices That Support USB Expansion
Package List:
1 x USB Flash Drive :

Те също купуват с този продукт..