• Новинка
MKOJU 3 Окото на Ръчно изработени Ратанови Кутия За Съхранение на Слама Настолна Организация Кошница За Съхранение с Капак Старинни Бижута Калъф За Съхранение на Дек?
zoom_in

MKOJU 3 Окото на Ръчно изработени Ратанови Кутия За Съхранение на Слама Настолна Организация Кошница За Съхранение с Капак

BGN 148.34

Продукти
check Налично за поръчка

Екологично чист и здрав материал.Изработен е от материал, морска трева, абсолютно нов и качествено.Има 3 различни цвята, предоставени за вас избор.Просто ръчно тъкане, показващ естествената красота на кошници.Можете да го използвате за съхранение на книги, играчки, DVD-та и много други.Екологично чист и здрав материал.Изработен е от материал, морска трева, абсолютно нов и качествено.Има 3 различни цвята, предоставени за вас избор.Просто ръчно тъкане, показващ естествената красота на кошници.Можете да го използвате за съхранение на книги, играчки, DVD-та и много други.Подходящ за подарък кошница,за съхранение за бани,спални,кухни и т.н. Параметри : Тип на продукта : кошница за съхранение Цвят : натурален цвят, жълто, тъмно кофейматериал : водорасли Размер : 33x12x10 смпакет включва : 1 бр. х кутия за съхранение ( други аксесоари не са включени).

Item Type:
storage basket
Color:
Nature Color, Yellow, Dark Coffee
Material:
Seagrass
Size:
33 x 12 x 10 cm
Package includes:
1pc x storage box ( Other accessories are not included) :

Те също купуват с този продукт..