• Новинка
Kuuleyn Задна Броня, Спойлер, Универсален Автомобилен Задна Броня Шаси Перка на Акула, заден Спойлер, Крило Устните Дифузьор, Ярко Черен (малка)
zoom_in

Kuuleyn Задна Броня, Спойлер, Универсален Автомобилен Задна Броня Шаси Перка на Акула, заден Спойлер, Крило Устните Дифузьор,

BGN 14.39

Продукти
check Налично за поръчка

【Лесна инсталация】Комплект дифузьор перка на акула идва с двустранно тиксо и винтове за надеждна инсталация, не е лесно пада, лесен за инсталиране и лесен за използване. 【Високо качество】Спойлер, задната броня е изработена от висококачествен ABS-материал, който притежава висока надеждност, здравина, антикоррозийностью, антикоррозийностью, износоустойчивост, дълготрайност на употреба. 【Абсолютно нов】100% нов, висококачествен дифузер за устни задната броня, оригинален стандарт, е строго пълен тест за осигуряване на по-добро качество, преди да изпратите, е безопасна за употреба. 【Характеристики】Този конус от перки от акула е предназначена за подобряване на аеродинамичните характеристики на автомобила, намаляване на предното повърхността на автомобила от около 1,6%, увеличаване на притискане. 【Гаранция за обслужване на】Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси след получаване на нашите продукти, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши проблема.Характеристики : 1.Този конус перка на акула е предназначена за увеличаване на аеродинамичните характеристики на автомобила, намаляване на съпротивлението на автомобила от около 1,6%, увеличаване на притискане.и той е с елегантен дизайн перка на акула, елемент на украса за вашите автомобили. 2.Спойлер задна броня е изработена от висококачествен материал ABS, който е с висока надеждност, солидна, антикоррозийный, антикоррозийный, устойчив на абразия, издръжлив на употреба. 3.100% нов, висококачествен дифузер за устни задната броня, оригинален стандарт, е строго пълен тест за осигуряване на по-добро качество, преди да изпратите, е безопасна за употреба. 4.Комплект отражетеля перка на акула идва с двустранно тиксо и винтове за твърдо инсталация, не е лесна за това да падне, лесен за инсталиране и лесна за използване. 5.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси след получаване на нашите продукти, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши проблема.Параметри : Състояние : 100% Маркова Новост Материал : ABS Цвят : черен Размери : S, M, L(по избор) Приложимостта на : Универсален Осъществяване списък : 1 * Перка на акула дифузор 1 * Лепило 4 * Винтове Забележка : 1. Моля, позволете на 1-3 мм грешка се дължи на ръчно измерване и се уверете, че вие не мислете, преди да поръчате. 2.Моля, измерете място за нанасяне преди да поръчате да сте сигурни, че този продукт е идеален.

Те също купуват с този продукт..