• Новинка
Farm полилей, 4 леки селски лампа Фоайето полилеи с регулируема окачена верига. Дървена полилей за лоби, трапезария, хол, кухня и коридор(бели петна)
zoom_in

Farm полилей, 4 леки селски лампа Фоайето полилеи с регулируема окачена верига. Дървена полилей за лоби, трапезария, хол,

BGN 85.59

Продукти
check Налично за поръчка

【Кръгъл полилей】4-светлинна реколта полилей, приета с отлично дървена рамка и премиальным черен метален края на свещи.Идеални антикварни трупи придават непринуден вид, а издръжлив метал му позволява да работи в продължение на години, не ломаясь.А структурата на обхвата ще я направи по-подобни на регбийный или футболна топка, в която сте играли в детството си, и ако ви е скучно, а след това, когато я видях, не си спомняте добрите стари времена, когато бил тийнейджър. 【Dimmable】Селски полилеи може да бъде затъмнен, но им трябва да се използва с електрически крушки с регулируема яркост и съвместими ключа диммера.Окачен лампа фермерска къща използва притежателя лампи E12.Максимална мощност на лампите, поддържана за използване, е 40 Вата.Отвореният дизайн ви позволява да се осигури ярка светлина на 360 градуса (крушка в комплекта не са включени). 【Лесна инсталация】Продукт включва метална ремонти поставка с висящи вериги и телени, дървени клетка (в разглобено формата), пакет монтажни принадлежности и ръководство за инсталиране.С помощта на ръководство, вие можете бързо и лесно да се събере с окачена лампа в дървена клетка, след това трябва да изключите захранването, за да го монтирате на тавана и да се свърже на твърда кабели, за да го използвате. 【Размер на подробности】Основната част на селото на дървена подвесного на светлината измерва 15"L x 15"W x 15"З. Общата дължина на веригата монтаж на таван осветление е 63 инча и може да регулира по желание в диапазона от 1" до 63,5 инча.Задната плоча е с диаметър 4,7 инча.Перфектен размер и възможността за регулиране позволяват да се мотае тази полилей в повечето помещения без никакви пречки.По този начин, това е идеалното бижу за трапезария, кухня, фоайе, коридор, веранда, всекидневна и спалня. 【100% Гаранция за】Ние се стремим да предоставим на всеки клиент най-висок стандарт на обслужване на клиентите, за да ви осигури приятно пазаруване.Ако имате някакви въпроси, въпроси или нужда от помощ, моля, не се колебайте да се свържете с нас директно.

Те също купуват с този продукт..