• Новинка
Силиконов защитен калъф е Съвместим за AirTag с ключодържател – Симпатична Анимация Мека капачката е Съвместима за Apple Finder 2 бр.
zoom_in

Силиконов защитен калъф е Съвместим за AirTag с ключодържател – Симпатична Анимация Мека капачката е Съвместима за Apple

BGN 9.59

Продукти
check Налично за поръчка

【ЦЯЛОСТНА ЗАЩИТА на】Този силиконов калъф мек и здрав, който може ефективно да предотврати ежедневното увреждане на вашето устройство, да се намали въздействието на падане и са устойчиви на абразия и надраскване. 【ВИСОКО КАЧЕСТВО】Силикон не съдържа BPA, не е отровен, няма мирис и е безвреден за човешкия организъм.Подходяща за деца/домашни любимци. 【СУПЕР готин】Никой не може да отречем този силиконов броня, особено с хубав образ, един хубав подарък за вас и за вашия приятел!. 【СЦЕНАРИЙ за ИЗПОЛЗВАНЕ на】 Калъф за възглавници идва с ключодържател.Лесно се заменя навсякъде, където трябва да се поправи Airtag, например, чанта, домашни любимци, ключ, раница, ценности и т.н. Следете предмети, които вие всячески се опитвате да се проследи. 【НАШИТЕ УСЛУГИ И ОПАКОВАНЕ】 Два своята практика Airtag (Airtag не е включен в комплекта) Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.Проявете своя уникален вкус и украсете своите Търсачи на силни усещания! ❤ Някои различия в цвета може да се дължи на дисплея на камерата или на други фактори.Моля, обърнете се към реалния обект. ❤ Силиконов калъф лесно събира прах, моля, сложи го в кутията или поставете в сянка, когато той не се използва в продължение на дълго време. ❤ Просто да поставите въздушна етикет в силиконов калъф, който плътно палта въздушна етикет, така че тя не отвалилась.

Те също купуват с този продукт..