• Новинка
Holibanna Нередовни Кристални Мъниста Чипс Мъниста Занаят Скъпоценен Камък за Вази Пълнители Маса Разпръсна Аквариум Път Саксия Рожден Ден Украси Полза (розов)
zoom_in

Holibanna Нередовни Кристални Мъниста Чипс Мъниста Занаят Скъпоценен Камък за Вази Пълнители Маса Разпръсна Аквариум Път

BGN 47.44

Продукти
check Налично за поръчка

Кристални розови камъни са също много подходящи за занаяти.Здрав и безопасен, както за сладководни, така и за солена вода, лесно се почистват ежедневно.Можете също така да служи на цветя пот от камък, за да го направи по-колоритен.Идеален подарък за приятелки, тъй като това е вид камък-символ на любовта.Идеално за аквариум, градинарство, настолен украсата и т.н. Описание на Тези розови кристални камъни са особено полезни за подобряване на условията на живот.Може да се използва за аквариуми и аквариуми, за да се гарантира риби комфортна среда за обитаване и подобряване на визуалната наслада.Можете да го поставите в чанта или в близост до телевизор, компютър и т.н. Характеристики - Цвят : Розов.- Материал : кристал.- Размер : около 2x1x0,5 см - Тегло : 500 г. Опаковка Including1 опаковка x 500 грама кристални камъни.

Те също купуват с този продукт..