• Новинка
Keys Finder, Bluetooth Tracker and Item Locator for Keys, Bag, Wallets, Luggage, Пет,Mini Smart APP Control Portable Локатор Keys Пет Finder Key Chain Tracking Device Key Finder Локатор на ресурси (White)
zoom_in

Keys Finder, Bluetooth Tracker and Item Locator for Keys, Bag, Wallets, Luggage, Пет,Mini Smart APP Control Portable Локатор

BGN 9.44

Продукти
check Налично за поръчка

Намерете си неща наблизо : ако търсещия ключове се намира близо до вас, можете да използвате приложението за телефона,и тя ще ви помогне да намерите вашите, ключове, портфейли,кредитни карти,багаж, дистанционно управление и домашни любимци.Съвместимост : поддръжката на телефони с i OS и Android.Система на Apple i OS трябва да бъде система i OS.Ще работи на устройства с Android версия 4.0 и по-високи.Приложение Key finde може да се свържете с 4 устройства едновременно,не се изисква регистрация на потребителски акаунт преди да го използвате,за защита на личните данни.Позициониране и проследяване на : текущото състояние на обекта може да се провери на мобилния телефон, а последното оставащо положение - след прекъсване на захранването.Ако сте загубили своя тракер,можете да го намерите ?Изгубена история?.Пин-кодът ще бъде автоматично маркиран на картата и ще ви местоположение следа.Просто кликнете върху "Изгубената история", за да намерите пост.Двупосочен паралел за търсене : Нашият key finder се свързва с телефона чрез Bluetooth и приложение.Можете да кликнете два пъти върху продукта,за да предизвика обаждане на телефона.Дълъг живот на батерията 5. В свързаното състояние, когато анти-изгубено устройство надвишава определения обхват на Bluetooth, за мобилен телефон и анти-загуба на устройството ще сигнализира едновременно; 6. На мобилния телефон можете да проверите местоположението на картата, когато анти-загубеното устройството бъде изключено; 7·Осигуряване на липсата на функцията за намеса, която може да се монтира на изключване на звука в рамките на определен период от време, за да се предотврати прекъсване по време на работа и други важни точки; 8. Чрез анти-изгубено устройство за управление на функцията за снимане телефон, дистанционно управление селфи. 9. Контролирайте запис функция на мобилен телефон чрез анти-изгубеното устройство.Чип, Bluetooth : Lenze ST17 H26, ниска консумация на енергия, Bluetooth 4.0.Приложен софтуер : isearching Разстояние от търсене : стая 10 метра на открита площ 20-25 метра (30 метра) Поддържани модели : 1. Система на Apple : ios7.От 0 и по-горе, поддръжка на i Phone4 S, i Phone5/5c/5s, i Phone6/6s, i Phone SE, i Pad Air, i Pad mini 2. Система Android : Bluetooth 4.0 и Android, 4.3 и по-горе Батерия : бутон на батерия CR2032, замяна на батерията в Режим на готовност : капацитет на батерията може да остане в продължение на 6 месеца.

Те също купуват с този продукт..