• Новинка
Brebebe много точки за Стенен монтаж Анкерный Каишка за Упражнения с Эспандерами, Вратата Анкерные Линия с 5 Метални D-образна лети пръстени, Стенни Анкерные Пътеки За ?
zoom_in

Brebebe много точки за Стенен монтаж Анкерный Каишка за Упражнения с Эспандерами, Вратата Анкерные Линия с 5 Метални D-образна

BGN 23.10

Продукти
check Налично за поръчка

⚓【Мулти упражнения】 Това е един лесен и практичен инструмент за упражнения, можете да изпълнявате различни упражнения у дома : дръпнете и участък, полет, влак ленти съпротива, гърба, предмишниците, ритници и т.н. ⚓【Multi Anchors】 Има 5 позиционни котви от колана отгоре надолу, за да отговарят на различни видове упражнения, може да се използва от хора от всички височини.Можете да изберете различна височина, за извършване на различни действия. ⚓【По-стабилен】 горните и долните краища на стенни пътеки здраво заковани с метални листове, които лесно се монтират.Диапазон на дължината на инсталацията на въже : 80 см-85 см. ⚓【5 D-образни халки】 Ние специално разработени 5 D-образни пръстени от неръждаема стомана за каси за врати анкерах, които са по-благоприятни за връзка carabiners са лесни за използване. ⚓【Обновена метална тока】 В сравнение със старата пластмасова катарама стария крилото на колана, ние увеличихме метална ключалката, за да може по-здраво, зажимать въже и да се предотврати приплъзване на въжето, което е добро решение на проблема, която клиентите ни даде повече общо коментари в миналото.Brebebe-това е компания, специализирана в фитнес.Най-голямото ни визия е да се предостави премия за фитнес оборудване, което ще помогне на хората да развият добри фитнес навици и да получим физическо и психическо здраве.

Те също купуват с този продукт..